Survivor: Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο – Οι νικητές της δοκιμασίας

07:42 28/12/2020 - Πηγή: Youfly

Με απειλές, διπλή νίκη από τους νικητές μαχητές αλλά και μία αντιπαράθεση στην παραλία των διάσημων για ένα καβούρι έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ το Survivor, και εμείς σας παρουσιάζουμε όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο!

Ο Γιώργος Λιανός από αέρος Άγιου Δομήνικου και βρισκόμενος μέσα σ’ ένα ελικόπτερο καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο πιο δύσκολο Survivor που έχει γίνει ποτέ. «Πέντε μήνες, ένας θα είναι ο survivor

που θα πάρει 100.000 ευρώ», ενημέρωσε το κοινό ο οικοδεσπότης, δίνοντας το σύνθημα στις δύο ομάδες να βουτήξουν από τα σκάφη και να κολυμπήσουν μέχρι την ακτή.

Ποιο ήταν το πρώτο έπαθλο της πρώτης δοκιμασίας

Η ομάδα των μαχητών που έφτασε πρώτη είχε ως αβαντάζ να επιλέξει εκείνη δύο φορές τους αντίπαλους της στον πρώτο τους αγώνα. Το πρώτο έπαθλο έμελλε να είναι ένα απαραίτητο εφόδιο για την επιβίωση και των δύο ομάδων. 15 λίτρα νερού και αλεύρι για τους νικητές και 5 λίτρα αντίστοιχα για τους ηττημένους.

Survivor πρεμιέρα: Η πρώτη κόντρα ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές

Στην πρώτη όμως συνάντηση των δύο ομάδων όπου έγιναν και οι συστάσεις, μία ατάκα μίας παίκτριας από τη ομάδα των μαχητών «άναψε» φωτιές. Συγκεκριμένα, η υπάλληλος σε φούρνο, Έλενα Λιλιοπούλου ανέφερε ότι το μότο της στο Survivor είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου». Ο ηθοποιός, Αλέξης Παππάς με αφορμή το σχόλιο της εν λόγω παίκτριας επεσήμανε ότι δεν έχουν έρθει σε καμία περίπτωση για να σκοτώσει ο ένας τον άλλον.

Ο δικηγόρος, Κρις Σταμούλης από τους μαχητές παρενέβη στο σημείο εκείνο κατόπιν προτροπής του Γιώργου Λιανού, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τον Αλέξη, παίρνοντας το μέρος της συμπαίκτριάς του. «Είναι παιχνίδι επιβίωσης, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και θα κάνουμε το οτιδήποτε για να  νικήσουμε. Προφανώς δεν θα τους σκοτώσουμε αλλά θα τους «σκοτώσουμε» στα παιχνίδια», σχολίασε ο μαχητής.

Ο Παππάς επανήλθε φανερά ενοχλημένος, διευκρινίζοντας δεν το είπε για να έρθει σε αντιπαράθεση ή σε ρήξη. «Αλλά το «ο θάνατός σου η ζωή μου» το λέμε σε ακραίες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με πόλεμο, εδώ δεν είναι πόλεμος είναι παιχνίδι», είπε και πάλι απευθυνόμενος στο Σταμούλη. Εκείνος από την πλευρά του τον προκάλεσε να το ξαναπεί σε 30 μέρες. Έντονες διαμάχες από το πρώτο επεισόδιο στο φετινό Survivor λοιπόν!

Τί έγινε στον πρώτο υδάτινο στίβο μάχης χθες 27/12

Στον πρώτη αναμέτρηση ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης επικράτησε του επιχειρηματία Γιώργου Κόρομι. Στη συνέχεια ισοφάρισαν οι μαχητές, καθώς ο Τζέιμς Καφετζής, διοργανωτής boat party, επικράτησε του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου. Το επόμενο ματσάρισμα είχε άρωμα social media, καθώς αντιμέτωπες βρέθηκαν η youtuber, Άννα-Μαρία Βέλη και η instagramer, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, με την τελευταία να δίνει τη νίκη στην ομάδα της. Στα ίσα έφερε στη συνέχεια το παιχνίδι ο ηθοποιός, Γιώργος Κοψιδάς που φάνηκε πιο δυνατός από το δικηγόρο Κρις Σταμούλη.

Τη δυναμικότητά της έδειξε αμέσως η νικήτρια του GNTM2 Κάτια Ταραμπάνκο που επικράτησε της μηχανικού αυτοκινήτου, Σοφίας Μαργαρίτη, κάνοντας το σκορ 3-2 υπέρ των διάσημων. Ενδιαφέρουσα και η επόμενη μονομαχία. Ο Πάνος Καλίδης έχασε από το ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια οι μαχητές έκαναν δύο σερί νίκες, καθώς η γυμνάστρια Μαριαλένα Ρουμελιώτη κέρδισε την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου ενώ και ο μαχητής και fashion designer, Γιώργος Ασημακόπουλος άφησε πίσω του τον Αλέξη Παππά κάνοντας το σκορ 5-3.

Ποιοί παίκτες ξεχώρισαν στο πρώτο επεισόδιο του Survivor

Η Αγγελική Λάμπρη όμως αποδείχθηκε δυνατή παίκτρια, καθώς στο παρά πέντε όπως είπε ο Λιανός έδωσε τη νίκη στην ομάδα της, μειώνοντας σε 5-4. Το ίδιο δεν συνέβη για τους διάσημους αμέσως μετά καθώς ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος δεν ξεκίνησε με το δεξί, γνωρίζοντας την ήττα από τον αγρότη, Νίκο Μπαρτζή.

Το 6-4 ανέτρεψε η Κάτια Ταραμπάνκο που αποδείχθηκε πιο μαχητική, έναντι της Μαριαλένας από την πλευρά των μαχητών. Η επόμενη κόντρα ανάμεσα στον Τζέιμς και τον Μιχάλη Αρναούτη έφερε δύο πόντους μπροστά τους νικητές, κάνοντας το σκορ 7-5. Ίδιο σκηνικό και στην επόμενη αναμέτρηση με τη Σοφία να κερδίζει την Αγγελική Λάμπρη, αυξάνοντας τη διαφορά σε 8-5. Ο ηθοποιός, Γιώργος Κοψιδάς τα έδωσε όλα στη συνέχεια, μειώνοντας σε 8-6 με αντίπαλο τον ζαχαροπλάστη, Κώστα Παπαδόπουλο.

Η Άννα-Μαρία Βέλη που μπήκε στην αρένα στάθηκε πιο αδύναμη έναντι της Έλενας Λιλιοπούλου που έδωσε τη νίκη στους μαχητές. Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 9-6 υπέρ των μαχητών. Το παιχνίδι τελείωσε με την επικράτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου απέναντι στον Τριαντάφυλλο. Τελικό σκορ 10-6, υπέρ των μαχητών ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος εκτέλεσε άριστα τα καθήκοντά του, κάνοντας εύστοχα σχόλια σε σχέση με το βιογραφικό του κάθε παίκτη.

Η απόβαση στις παραλίες – Έκπληκτοι οι παίκτες

Όταν τα μέλη των δύο ομάδων έφθασαν στις παραλίες τους αντίκρισαν απλώς μία ξύλινη βάση, όπου θα κοιμόντουσαν. Ακόμη, πάνω στη βάση υπήρχε το κουτί με τις προμήθειες, όπως ρύζι, λίγο λάδι, μαχαιροπίρουνα και πιάτα.

«Με φοβίζουν τα πάντα αλλά είμαι εδώ για να υπερνικήσω τους φόβους μου” είπε η Άννα-Μαρία Βέλη από τους διάσημους. Από την πλευρά του ο πυγμάχος, Μιχάλης Αρναούτης βλέποντας τα υλικά που υπήρχαν προς κατανάλωση σχολίασε ότι θα ξοδέψουν τα πράγματα που έχουν αλλά σίγουρα θα έρθουν σύντομα οι εντάσεις.

Ποιος διάσημος έκανε λόγο για crisis management από το πρώτο επεισόδιο του Survivor

Την ίδια στιγμή ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος με αφορμή το μη καλό συντονισμό των μελών της ομάδας του, έκανε λόγο για έλλειψη οργάνωσης επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να υπάρχει καλύτερο crisis management!

Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το στέγαστρο η νύχτα γι’ αυτούς εξελίχθηκε σε μαρτύριο, καθώς έβρεχε και έκανε κρύο. Ο ζαχαροπλάστης Παπαδόπουλος από την ομάδα των μαχητών είπε ότι έζησε το χειρότερο βράδυ της ζωής του.

Νωρίτερα πάντως ο συγκεκριμένος παίκτης, ακολουθώντας μια στρατηγική όπως είπε, αρνήθηκε να δείξει σε συμπαίκτη του πώς ανάβει τη φωτιά. Στα ευχάριστα της πρώτης ημέρας ήταν αναμφίβολα η πρώτη ψαριά του επιχειρηματία, Γιώργου Κορόμι που έπιασε ένα σαλάχι.

Survivor: Καβγάς για ένα καβούρι από το πρώτο επεισόδιο

Την επομένη οι μαχητές συνέχισαν το έργο της…αναστήλωσης, με πρωτεργάτες τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μάλιστα ο ζαχαροπλάστης των μαχητών έδειξε την ενόχλησή του απέναντι στην Μαριπόζα καθώς δεν βοήθησε παρά μόνο υποδείκνυε. Η instagramer δήλωσε καταβεβλημένη και έτοιμη να καταρρεύσει καθώς δεν είχε κοιμηθεί όλο το βράδυ. Όπως όμως και οι συμπαίκτες της.

Στην παραλία των διάσημων οι παίκτες ασχολούνταν με το στέγαστρο. Παππάς και Κοψιδάς ήταν οι πρωτεργάτες της κατασκευής. Ωστόσο, αυτό που ταλάνιζε κάποια μέλη της παρέας ήταν ύπαρξη ή όχι καβουριών μέσα στο ρύζι. Ο μεν Κονδυλάτος επέμεινε ότι θα τους προσφέρει μια επιπλέον γεύση. Η δε Βέλη τάσσονταν κατά της προσθήκης ενός καβουριού τύπου ερημίτης, όπως είπε. “Ο Περικλής έφερε ένα hermit crab, είναι ένα μικρό καβουράκι, το οποίο δεν θα έδινε καμία γεύση στο ρύζι. Αν είναι να σκοτώσουμε ένα ζωντανό οργανισμό να το κάνουμε και να έχει ένα νόημα”, σημείωσε η Βέλη.

«Κάποια κοπέλα εξέφρασε πολύ χαζά κατά τη γνώμη μου ότι δεν πρέπει να το φάμε για περιβαλλοντικούς λόγους. Αυτό είναι πέρα από κάθε λογική. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Οι γυναίκες λειτουργούν πιο συναισθηματικά από τους άνδρες και η κρίση τους θολώνει, τουλάχιστον σε κάποιες. Και δεν το λέω σεξιστικά», ανέφερε στη συνέντευξή του μακριά από τους συμπαίκτες του ο Κονδυλάτος.

Ευχές από Λιανό για τα δίδυμα – Τί απάντησε ο Τανιμανίδης

Ο Γιώργος Λιανός αφού σύστησε διάσημους και μαχητές στους τηλεθεατές, έστειλε τις ευχές του στον Σάκη Τανιμανίδη με αφορμή τον ερχομό των διδύμων. «Θα ήθελα όλοι μας να ευχηθούμε στο φίλο μας τον Σάκη, με το καλό να υποδεχθεί τα δίδυμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Νωρίτερα πάντως, και για την ακρίβεια λίγο πριν την πρεμιέρα, ο Σάκης Τανιμανίδης ευχήθηκε δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καλή επιτυχία στον Γιώργο Λιανό: «Φίλε μου καλή επιτυχία! Ζήσε το!», ήταν το μήνυμά του.

Πλούσιο σε θέαματα και μάχες το πρώτο επεισόδιο του Survivor χθες. Αναμένουμε με αγωνία το δεύτερο!

Δείτε επίσης:

Survivor Πρεμιέρα 27/12: Η γνωριμία του Twitter με τους παίκτεςSurvivor: Τι κάνουν και που βρίσκονται σήμερα όλοι οι νικητέςSurvivor: Μεγάλες αλλαγές σε διαδικασία ψηφοφορίας και αποχώρησης

The post Survivor: Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο – Οι νικητές της δοκιμασίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα