Κατερίνα Καινούργιου: Super πλατό, Ελένη Μενεγάκη και Floor Manager

20:19 10/9/2021 - Πηγή: Youfly

Λίγες μέρες απομένουν για την πρεμιέρα του Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA και η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες στα πλατό της εκπομπής της συνοδευόμενη από τον Θέμη Μάλλη, όπου μαζί είδαν την πορεία των εργασιών αλλά και ρύμθισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την γενική πρόβα αλλά και την πρεμιέρα της Δευτέρας.

Τα ωραία κοινά με την Ελένη Μενεγάκη
και το εντυπωσιακό πλατό

Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό και μεγάλο πλατό το οποίο βρίσκεται εκεί που πέρσι υπήρχε αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και πριν από αυτό της Ελένης Μενεγάκη με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί. Η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη δεν είναι τυχαίο ότι ακολουθεί σε πολλά το μοντέλο Μενεγάκη, καθώς φέτος οι μόνες εκπομπές που διοργάνωσαν συνάντηση με τους δημοσιογράφους είναι η Ελένη και η Κατερίνα.

Και δεν είναι το μόνο στοιχείο που ενώνει τις δυο παρουσιάστριες καθώς υπάρχει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έρχεται να τις ενώσει. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Ασημινάκη, τον επί 17 χρόνια συνεργάτη της, τον floor manager που έκανε μεγάλη φίρμα στην εκπομπή της με το να τον επικαλείται συχνά πυκνά στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι η Super Katerina δεν θα έχει τον floor manager της βάρδιας του alpha όπως θα συμβεί με τους οπερατέρ αλλά και τους τεχνικούς ακόμα και το μακιγιάζ, αλλά θα έχει τον δικό της, καθώς ο Γιώργος Ασημινάκης ανήκει από πέρσι στο ενεργητικό της Barking Well και συνεργάστηκαν και στο “Ευτυχείτε”.

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και την Super ομάδα της, Δευτέρα 13/9 στις 10, στον Alpha!

Δείτε επίσης: 

Super Κατερίνα: Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου και της ομάδαςSuper Κατερίνα: Το εντυπωσιακό τρέιλερ που υπόσχεται πολλά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κατερίνα Καινούργιου: Super πλατό, Ελένη Μενεγάκη και Floor Manager appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα