Χάρης Βαρθακούρης: Σφοδρή επίθεση σε ΣΚΑΙ και Όλα Γκουντ

18:11 10/9/2021 - Πηγή: Youfly

Έξαλλος ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης με όσα συνέβησαν στα social media τις τελευταίες ώρες. Τι ακριβώς έγινε με το Instagram του Όλα Γκουντ και έκανε τον Χάρη Βαρθακούρη να βγει από τα ρούχα του;

Μέσα από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χάρης Βαρθακούρης έδειξε την έντονη ενόχληση του σε όσα έγιναν με τη νέα

εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Το Instagram έφερε… καταιγίδα

Για να είμαστε πιο ακριβείς ο τραγουδιστής κατηγορεί τον ΣΚΑΙ και ειδικά του διαχειριστές των social media πως μεταβίβασαν το Instagram της εκπομπής Σου Κου Family στην καινούργια με τίτλο Όλα Γκουντ. Η σελίδα αριθμούσε πάνω από 15.000 followers και έν μια νυκτί από Σου Κου Family ονομάστηκε Όλα Γκουντ. Σαν κερασάκι στην τούρτα έκαναν unfollow τόσο τον ίδιο όσο και την σύζυγο του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «Ρόμπες» ή «Εγώ θα ντρεπόμουν, Το τερματίσατε», δείχνοντας τον έντονο εκνευρισμό του. Βέβαια, πίσω από αυτό ίσως κρύβονται και άλλοι λόγοι εκνευρισμού, όπως το ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη και η νέα της εκπομπή μπήκαν… στο συρτάρι, προσωρινά τουλάχιστον, από τον ΣΚΑΙ.

Χάρης Βαρθακούρης κατά ΣΚΑΙ και Όλα Γκουντ

Τo Instagram έφερε εκνευρισμό…

Δείτε ακόμα:

The Voice: Κλείδωσε η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪΟι σειρές κατατρόπωσαν τα ριάλιτι – Τρόμος για τον ΣΚΑΙ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Χάρης Βαρθακούρης: Σφοδρή επίθεση σε ΣΚΑΙ και Όλα Γκουντ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα