Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Η διάσημη ηθοποιός στην Ελλάδα για γυρίσματα

18:51 13/4/2021 - Πηγή: Youfly

Την Ελλάδα αναμένεται να επισκεφθεί το φθινόπωρο η γνωστή σε όλους ηθοποιός Ιζαμπέλα Ροσελίνι. Η διάσημη ηθοποιός (κόρη του Ρομπέρτο Ροσσελλίνι και της Ίνγκριντ Μπέργκμαν έγινε ιέρεια του Ντέιβιντ Λιντς με κορυφαία στιγμή την ταινία «Blue Velvet») θα έρθει στην Αθήνα το φθινόπωρο για τα γυρίσματα της ταινίας που φέρει το τίτλο «Arrivederci».

Σημειωτέον

ότι τα γυρίσματα του «Arrivederci» επρόκειτο να ξεκινήσουν αυτή την εποχή αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοιού μεταφέρθηκαν για το φθινόπωρο και θα γίνουν πιθανότατα στο Ναύπλιο. Η νέα αυτή ταινία φέρει την υπογραφή του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Άντονι Τζ. Μπόουμαν.

Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία «Arrivederci» αφηγείται τη ζωή της Ιζι Ντέιβις (την οποία υποδύεται η Αυστραλή ηθοποιός Τζίνι Ντρίναν, γνωστή από την ταινία «Muriel’s Wedding»), σύζυγο ενός Αυστραλού αγρότη. Μετά την απώλεια του συζύγου της από καρκίνο, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παραδώσει τη φάρμα στο γιο της και την οικογένειά του, η Ίζι αρνείται να αποδεχτεί την πρότασή τους, να μετακομίσει στον οίκο ευγηρίας της περιοχής τους.

Έτσι, ακολουθώντας την επιθυμία που είχε από παιδί, ταξιδεύει στην Ελλάδα, όπου ζει την «τελευταία περιπέτειά» της, καθώς γνωρίζει τη Φραντσέσκα, μία Ιταλίδα ντίβα της όπερας (Ιζαμπέλα Ροσελίνι), που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

To «Arrivederci» είναι μία παραγωγή των Μάικλ Ρόμπερτσον και Νιλ Κίνγκστον της εταιρίας Thrills & Spills, με την εταιρία Αργοναύτες ΑΕ να έχει αναλάβει την ευθύνη για το production services της ταινίας για την Ελλάδα. Εξάλλου ο Ρικ Σέλβατζ (εκτελεστής παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς «The Wheel of Time») είναι εκτελεστής παραγωγός της ταινίας.

Δείτε επίσης:

Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τα πάντα για τη νέα ταινία της Μιμής ΝτενίσηΣμύρνη μου Αγαπημένη: Το οριστικό καστ έτοιμο για γυρίσματα!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Η διάσημη ηθοποιός στην Ελλάδα για γυρίσματα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα