Γλυκές Μανόλιες: Όλα όσα ξέρουμε για τη σεζόν 2 στο Netflix

16:04 13/4/2021 - Πηγή: Youfly

Οι Γλυκές Μανόλιες είναι η νέα χαλαρωτική σειρά του Netflix που ήδη πήρε το πράσινο φως για τη σεζόν 2 κι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Georgia των ΗΠΑ. Δείτε αναλυτικά ό,τι ξέρουμε για τον νέο κύκλο της σειράς!

Η σειρά προέρχεται από την

Sheryl J. Anderson που είναι γνωστή για τη δουλειά της στο Charmed και Ties that Bind. Η ιστορία επικεντρώνεται στο δεσμό μεταξύ τριών γυναικών που αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις. Η σειρά είχε ανακοινωθεί το 2018 κι εν τέλει κυκλοφόρησε στο Netflix στις 19 Μαΐου του 2020. Σύντομα στις 23 Ιουλίου το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι οι Γλυκές Μανόλιες θα επιστρέψουν με μία σεζόν 2.

#SweetMagnolias has been renewed for a second season! pic.twitter.com/QJUj7Y4Iup

Netflix Queue (@netflixqueue) July 23, 2020

Πώς θα συνεχιστεί η ιστορία;

Οι οπαδοί της σειράς έχουν πολλές απορίες μετά το ανατρεπτικό φινάλε της πρώτης σεζόν. Το τεράστιο cliffhanger στα τελευταία 10 λεπτά ήταν το αποτέλεσμα ενός μεγάλου καβγά ύστερα από ένα πάρτι, το οποίο οδήγησε σε ένα τρακάρισμα με τον Kyle να είναι αναίσθητη. Ωστόσο, ποτέ δεν αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο επιβάτης του αυτοκινήτου, οπότε αυτό θα είναι το μεγάλο ερώτημα που θα αποκαλυφθεί στη σεζόν 2.

Από την άλλη, η Maddie είναι ήδη “σοκαρισμένη” από το γεγονός ότι ο πρώην σύντροφός της τής πρότεινε να δώσουν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία χρησιμοποιώντας τα παιδιά της ως έναν καλό λόγο να το ξαναπροσπαθήσουν!

Η Helen χώρισε εν τέλει από την ασταθή σχέση της, οπότε θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί ειδικά τώρα που θέλει απεγνωσμένα ένα παιδί. Τέλος, η Dana συνεχίζει να έχει τα δικά της προβλήματα προσπαθώντας να διατηρήσει την επιχείρησή της, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με το γεγονός ότι μπορεί να έχει έναν αποχωρισμένο γιο στην κουζίνα της.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά Γλυκές Μανόλιες βασίζεται σε μία σειρά βιβλίων που αποτελείται συνολικά από 11 βιβλία! Συνεπώς, υπάρχει αρκετό υλικό που μπορούμε να δούμε στη σειρά!

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν;

Δεδομένου ότι τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, πολύ πιθανό να δούμε τη σεζόν 2 της σειράς Γλυκές Μανόλιες να επιστρέφει στο Netflix στα τέλη του 2021.

Βέβαια, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα η Sheryll Woods δήλωσε ότι η συγγραφική ομάδα γνωρίζει πόσο πολύ θέλει το κοινό μία δεύτερη σεζόν λέγοντας: «Παρακαλώ, να ξέρετε ότι βάζουμε τα δυνατά μας να δώσουμε όλες τις απαντήσεις και να θέσουμε νέα ερωτήματα που θα βρίσκονται στο επίκεντρο της σεζόν 2»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες Brooke Elliott (Dana Sue Sullivan), JoAnna Garcia Swisher (Maddie Townsend), Heather Headley (Helen Decatur) και ο Carson Rowland (Tyler ‘Ty’ Townsend) θα επιστρέψουν σε νέες περιπέτειες και σε νέα διλήμματα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Γλυκές Μανόλιες: Η αισθηματική χαλαρωτική σειρά στο NetflixNetflix: Πώς η πανδημία έχει επηρεάσει την ποιότητα των σειρών

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Γλυκές Μανόλιες: Όλα όσα ξέρουμε για τη σεζόν 2 στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα