Ιωάννα Μαλέσκου – Love It: Σε αναζήτηση πάνελ για τη νέα σεζόν

09:21 9/6/2021 - Πηγή: Youfly

Η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια, αλλάζει. Κι όμως, μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να συνεχίζει δυναμικά στον ΣΚΑΙ με το Love It, ωστόσο, δε συμβαίνει το ίδιο με την παρέα της στο πάνελ. Σε μία περίοδο μεταγραφών και σημαντικών ανατροπών από κανάλι σε κανάλι, η εκπομπή του ΣΚΑΙ, δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη.

Κι αυτό γιατί η κεντρική παρουσιάστρια, αποφάσισε να αναζητήσει κάτι μοναδικό, φρέσκο και εμπορικό.

Μπορεί η παρέα της να αποτελείται από γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, λείπει όμως, αυτό το “κάτι παραπάνω” που θα εκτοξεύσει την εκπομπή και τα νούμερά της. Μάλιστα, από τη στιγμή που σταματάει το Survivor, το πρώτο μισό της σεζόν φέρνει ανησυχίες σχετικά με τα νούμερα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ο ανταγωνισμός αυξάνεται, με το MEGA, ανάμεσα στα άλλα κανάλια, να περνάει με την σειρά του στην αντεπίθεση της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης. Έτσι, η παρουσιάστρια, σε συνεννόηση με τον ΣΚΑΙ, αναζητά πρόσωπα και ονόματα “δυνατά”, φέρνοντας την μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του καναλιού.

Φυσικά, τον τελευταίο λόγο σε αυτό έχει η παραγωγή, αλλά και το κανάλι, το οποίο πάντως έχει δώσει τα κλειδιά στην Ιωάννα και το ΟΚ να αναμορφώσει την εκπομπή. Το μόνο που δε θα αλλάξει, είναι η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα παραμείνει η κεντρική παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης:

Survivor – Μικρούτσικος για Ντάφυ: Σε αεροδρόμια και γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζειSurvivor: Λαοθάλασσα στο αεροδρόμιο για την υποδοχή Ντάφυ (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ιωάννα Μαλέσκου – Love It: Σε αναζήτηση πάνελ για τη νέα σεζόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα