Ήλιος: Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεφύγει από την Νάντια

09:27 2/11/2021 - Πηγή: Youfly

Οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίο ρυθμό για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς η εξαφάνιση του Δημήτρη έχει αναστατώσει τους πάντες. Η αστυνομία κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει, ο ίδιος όμως βρίσκεται σε ένα απομονωμένο σπίτι με αμνησία. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεφύγει από την Νάντια γιατί καταλαβαίνει κάποιες από τις προθέσεις της.

Τι θα δούμε σήμερα 2/11 στην σειρά Ήλιος;

Η Δάφνη έχει αποδεχτεί

το γεγονός ότι για να σώσει το γιο της θα θυσιάσει την ελευθερία της. Ο Νικήτας κάνει πρόταση γάμου στη Λήδα. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη Νάντια. Η Αλίκη φοβάται πως η Αθηνά είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψει την αλήθεια που έκρυβε ο Δημήτρης. Ο Άρης, η Εύα και ο Πέτρος έχουν μπει και αυτοί στο στόχαστρο και κάποιος παρακολουθεί κρυφά κάθε τους κίνηση.

Ακόμα ένα στοιχείο που καίει την Αλίκη

Ο Ιάσωνας δεν έχει βρει ακόμα τον πωλητή που θα του έδινε το άλλοθι και καταρρέει αφού συνειδητοποιεί πως η φυλακή είναι μονόδρομος. Ο Στέφανος υποψιάζεται πως ο Δημήτρης κάλυπτε την Αλίκη για το φόνο του Βολίδη και το λέει στην Αθηνά, η οποία δεν δείχνει να συμφωνεί μαζί του. Ταράζεται, όμως, όταν βρίσκει στο σπίτι της Αλίκης ένα στοιχείο που την τοποθετεί στο σκάφος από το οποίο εξαφανίστηκε ο Δημήτρης στην σειρά Ήλιος.

Δείτε επίσης:

Ήλιος: Ο Νικήτας κάνει πρόταση γάμου στην Λήδα

Ήλιος Spoiler: Πυροβολούν τον Δημήτρη εν ψυχρώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter.Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Ήλιος: Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεφύγει από την Νάντια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα