GNTM 4: Kριτική φωτιά και σχόλιο για μπούλινγκ

08:49 2/11/2021 - Πηγή: Youfly

Ήθελε όσο τίποτε άλλο να κερδίσει το GNTM 4, θεωρούσε τον εαυτό του το απόλυτο φαβορί, έχοντας λάβει ουκ ολίγες φορές τα εύσημα για τις φωτογραφίες του. Η απόδοσή που είχε ο Ντίνος στο χθεσινό GNTM 4 “τσάπισμα” η κριτική που δέχθηκε τον διέψευσε από κάθε άποψη. Τελικά αποχώρησε χθες με λυγμούς αλλά και καταγγελία για μπούλινγκ από συμπαίκτη-κολλητό του.

Σε δράμα εξελίχθηκε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4. Όταν οι κριτές ανακοίνωσαν το πόρισμά τους σχετικά

με την απόδοση των μοντέλων στη φωτογράφιση με τη ζωή των Amish σίγουρα δεν περίμεναν αυτή την αντιμετώπιση από το συγκεκριμένο μοντέλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνιζόμενος που τέθηκε εκτός σόου ήταν αυτός που είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία και ο οποίος χθες όρισε τα disadvantage στους συμπαίκτες του. Για εκείνον όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Η κριτική – φωτιά που δέχτηκε ο Ντίνος στο GNTM 4

Πολύ κακή βρήκαν χθες οι κριτές τη φωτογραφία του Ντίνου, με τη Ζενεβιέβ να στέκεται στην υπερβολική δραματική έκφρασή του, που δεν ήταν το ζητούμενο της φωτογράφισης. «Μου κάνει γουέστερν νεκροθάφτη η φωτογραφία σου» σχολίασε ο Σκουλός, αφήνοντας άφωνο το μοντέλο. Στο ίδιο μουντ και ο Μπράτης, ο οποίος ήταν παρών στη φωτογράφιση: «Δεν το χειρίστηκες σωστά, είχες αγωνία που δεν τη θέλαμε. Δεν μου αρέσει η φωτογραφία σου» πρόσθεσε από την πλευρά του.

Γι’ αυτούς τους λόγους ο Ντίνος επιλέχθηκε από τους κριτές ν’ αποχωρήσει από το σόου. Σημειωτέον στο bottom three της δοκιμασίας ανήκει το στιγμιότυπο του Γιάννη και του Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος «σώθηκε» από τους κριτές, καθώς από ‘δω και στο εξής μόνο οι fashion experts θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Την καλύτερη φωτογραφία του σετ είχε η Κυβέλη, έναντι της Μαρίας και της Ειρήνης που επίσης ξεχώρισαν.

Η αντίδραση του Ντίνου και η αποκάλυψη περί μπούλινγκ

Η απόφαση των κριτών δυσαρέστησε το Ντίνο, ο οποίος το ήθελε πολύ, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να τον αγκαλιάζει και να του δίνει κουράγιο. «Το ξέρω ότι είμαι ένας πολύ καλός παίκτης κι έχω πάρα πολλές δυνατότητες. Μπορώ να φτάσω πάρα πολύ ψηλά στο παιχνίδι… Δεν έχω δείξει εγώ τι μπορώ να κάνω; Στο προηγούμενο σετ ήμουν ο καλύτερος και είμαι ο καλύτερος εδώ μέσα! Η Ειρήνη δεν έπρεπε να είναι εδώ, ο Αγγαίος δε θα έπρεπε να είναι εδώ, ο Αιμιλιανός δε θα έπρεπε να είναι εδώ, γιατί είναι παιδιά που δεν έχουν κάνει τίποτα, δεν έχουν δείξει τίποτα, είναι η απόλυτη μετριότητα κι απλά υπάρχουν στο παιχνίδι», είπε μιλώντας στην κάμερα.

Λίγο αργότερα μάλιστα επίσης on camera αποκάλυψε ότι δέχθηκε μέσα στο παιχνίδι μπούλινγκ. Μάλιστα δεν δίστασε να κατονομάσει το συμπαίκτη του. Και αυτός είναι ένα από τα μέλη της παρέας του, ο Στυλιανός. Όπως είπε ο Ντίνος το συγκεκριμένο μοντέλο αναφερόταν διαρκώς στο ύψος του και στην έκφρασή του. Ωστόσο, ουδέποτε σκέφτηκε να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα.

Τα σχόλια των κριτών για τη φωτογράφιση

Εντω μεταξύ ανάμεικτα ήταν τα σχόλια των κριτών για την απόδοση των μοντέλων στο σετ. Πολύ καλή χαρακτήρισε τη φωτογραφία του Στυλιανού η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Με αυτή την άποψη συμφώνησε ο Σκουλός, αν και έψαχνε το ένα από τα δύο πόδια του στη φωτογραφία. Συγκλονιστικό βρήκε το πρόσωπο της Μαρίας η Ζενεβιέβ, χαρακτηρίζοντας ασύλληπτο το στιγμιότυπο. Από την πλευρά του ο Σκουλός δεν βρήκε κανένα λάθος στη φωτογραφία, ενώ κατά την Ισμήνη ήταν η πιο δυνατή της εικόνα μέχρι τώρα.

Αντιθέτως το στιγμιότυπο του Ναπολέοντα δεν άρεσε στους κριτές, οι οποίοι βρήκαν λάθη στην τοποθέτηση του μοντέλου στο χώρο. Ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε η επιτροπή βλέποντας την πρώτη προσπάθεια του νεοαφιχθέντα στο σόου μόδας, Αιμιλιανού. «Φιλήδονη αλεπού» την ίδια στιγμή χαρακτήρισε η Ζενεβιέβ τον Κωνσταντίνο, από την απόδοση του οποίου δεν έμεινε ευχαριστημένη. Μία μικρή κόντρα είχαν λίγο αργότερα για το στιγμιότυπο της Όλγας και την έκφρασή της, η Ζενεβιέβ και η Ισμήνη. Στην μεν πρώτη άρεσε πολύ η απόδοσή της, το δε νέο μέλος της επιτροπής δεν βρήκε σωστή τη στάση της στο φακό.

Απογοητευμένη δήλωσε η Παπαβλασοπούλου βλέποντας τη φωτογραφία του Γιάννη. Επίσης, και ο Σκουλός δεν βρήκε καθόλου καλή την απόδοσή του. «Δεν ήξερες τη δουλειά σου στο σετ» σχολίασε μεταξύ άλλων ο φωτογράφος του σόου. Μαγική εικόνα βρήκε ο Μπράτης τη φωτογραφία της Ειρήνης. Η κοπέλα είχε και το disadvantage. Εξίσου πολύ καλό αποτέλεσμα έφερε και το disadvantage που είχε ο Αγγαίος. Τέλος, ο Σκουλός αναφερόμενος στην προσπάθεια της Αγάπης, ανέφερε ότι είναι η πιο επαγγελματίας μοντέλο μέσα στο GNTM 4.

Δείτε επίσης:

GNTM 4: Ποιος αποχώρησε χθες 1/11 – Από νικητής, στην έξοδοGNTM 4 Spoiler: Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post GNTM 4: Kριτική φωτιά και σχόλιο για μπούλινγκ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα