Ήλιος: Η σύλληψη της Αλεξάνδρας είναι γεγονός

16:08 19/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 20:00 το βράδυ στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος, καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για ακόμη μια φορά. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος ο Χρήστος συλλαμβάνει την Αλεξάνδρα με τους αστυνομικούς να βρίσκουν ένα όπλο κρυμμένο κάπου στο γραφείο της.

Τι θα δούμε σήμερα 19/10;

Η Έλσα βρίσκεται δολοφονημένη και η Μαργαρίτα κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται την Αλεξάνδρα.

Ο Μιχάλης βρίσκει στα αρχεία που του έδωσε ο Δημήτρης τη φωτογραφία της Αλίκης από το βράδυ του φόνου του Βολίδη και δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Στέφανος βοηθάει την αστυνομία να συλλάβει τον Φάνη, όμως αυτός τους απειλεί με μια αποκάλυψη που θα τους βάλει όλους σε κίνδυνο και σε μπελάδες. Η έρευνα για το θάνατο της Έλσας συνεχίζεται με τον Δημήτρη να ψάχνει στοιχεία. Η Αλεξάνδρα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Δείτε ακόμα:

Ήλιος: Ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά – Τι μας δήλωσε για τον ρόλο τουΉλιος Spoiler: Ο Δημήτρης Λαϊνάς εξαφανίζεται – Αγωνία στην Καβάλα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter.Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ήλιος: Η σύλληψη της Αλεξάνδρας είναι γεγονός appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα