Ήλιος: Η Αλίκη δέχεται απειλές όσο ο Δημήτρης χαροπαλεύει

13:04 6/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το ένα λάθος φέρνει το άλλο, στην σειρά του ANT1 που καθηλώνει καθημερινά τους δέκτες της. Ο Ήλιος θα αργήσει να βγει για την Αλίκη, η οποία περνάει άσχημες στιγμές στο νοσοκομείο, όσο οι απειλές προς το πρόσωπό της αυξάνονται. Ο Δημήτρης εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ύστερα από το φρικτό ατύχημα που έγινε με ευθύνη της Αλίκης.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, η Αλίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει σώμα με σώμα τον Μάρκο, στόχευσε

το όπλο της στον Δημήτρη. Μία παρορμητική της κίνηση, οδήγησε τον πρωταγωνιστή στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Όσο οι συγγενείς και οι φίλοι περνούν στιγμές αγωνίας στην εντατική, η Αλίκη ανοίγει ένα νέο μέτωπο μάχης. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Αλίκη δέχεται απειλές από την Αθηνά – Νέο πεδίο μάχης, στη σειρά Ήλιος

Παρόλο που η Αλίκη επιμένει πως ο Δημήτρης βρίσκεται στο νοσοκομείο, εξαιτίας ενός ατυχήματος, υπάρχουν άτομα που δε την πιστεύουν. Η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, αφήνει ανεπηρέαστη την Αθήνα, η οποία δε θα διστάσει να ξεκινήσει νέο πόλεμο μαζί της.

Της είναι δύσκολο να πιστέψει πως ο αγαπημένος της φίλος βρέθηκε τυχαία μπροστά σε αυτό το γεγονός. Μάλιστα, θα υποστηρίξει πως δεν γίνεται να πυροβολήσεις κάποιον κατά λάθος. Η θλίψη της Αλίκης δε θα πείσει καθόλου την Αθηνά κι έτσι θα ξεσπάσει ένα νέο μέτωπο μάχης.

Η Αθηνά θα απειλήσει την Αλίκη πως θα κάνει τα πάντα για να τιμωρηθεί για την πράξη της. Όσο η Αλίκη προσπαθεί να την πείσει πως η ζωή της χωρίς τον Δημήτρη δε θα έχει νόημα, η Αθηνά εξοργίζεται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να την κλείσει στην φυλακή, για το κακό που έκανε.

Η Αλίκη, παρά τις απειλές που δέχεται από την Αθηνά στη σειρά Ήλιος, δεν είναι σε θέση να σκεφτεί το μέλλον. Ούτε την ενδιαφέρει αν θα μπει στην φυλακή. Η κατάσταση του Δημήτρη κρέμεται από μια κλωστή και υπεύθυνη για αυτό, είναι η ίδια. Η πρωταγωνίστρια καταρρέει καθημερινά στο πλευρό του αγαπημένου της, όσο αυτός χαροπαλεύει στην εντατική.

Δείτε επίσης:

Ήλιος: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 96 – 100Ήλιος: Έρχεται το τέλος του Μάρκου – Ο Φίλιππος ενοχοποιείται

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Ήλιος: Η Αλίκη δέχεται απειλές όσο ο Δημήτρης χαροπαλεύει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα