MasterChef 5: Το τελευταίο Golden Pass με άρωμα Ιταλίας

08:43 6/2/2021 - Πηγή: Youfly

Ιταλική υπογραφή είχε το τελευταίο Golden Pass που έδωσαν χθες οι τρεις κριτές στο πλαίσιο των οντισιόν του MasterChef 5. Τη λευκή ποδιά φόρεσε ένας Ιταλός, ο οποίος παρέδωσε το πιάτο της ζωής του και έλαβε τα τρία ναι.

Ο Ιταλός Τζοβάνι πήρε το τελευταίο Golden Pass χθες & μπαίνει στο σπίτι του MasterChef 5

Ο Τζοβάνι όπως συστήθηκε σε Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο γεννήθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μπάρι. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα, καθώς

εδώ έμελλε να γνωρίσει κατά την περίοδο διακοπών τη γυναίκα του. Εκείνη και ένας φίλος του έκαναν τη δήλωση συμμετοχής του Τζοβάνι στο διαγωνισμό μαγειρικής. “Θέλω να ζήσω μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Δε νιώθω ότι τελειώνει η μαγειρική, συνεχώς μαθαίνεις”, θα πει λίγο πριν ξεκινήσει να ετοιμάζει το πιάτο του. Ένα κόντρα φιλέτο με κάστανα και πουρέ.

Τι είπαν οι τρεις κριτές στον Τζοβάνι

Ο Πάνος Ιωαννίδης ενθουσιάστηκε με τη συμμετοχή του Τζοβάνι από την Ιταλία. Και αυτό γιατί μέσω της συνομιλίας τους θα είχε την ευκαιρία να εξασκήσει τα ιταλικά του που έχει ξεχάσει. Να τονιστεί ότι για αρκετά χρόνια ο Ιωαννίδης είχε εργαστεί σε εστιατόρια της Ιταλίας.

Όταν ο Ιωαννίδης βλέπει το πιάτο ενθουσιάζεται επισημαίνοντας ότι είναι ένα όμορφο πιάτο. “Μπράβο Τζοβάνι, το βρήκα εξαιρετικό το πιάτο σου, έχεις κάνεις πολύ καλή δουλειά, έχει γεύση και τεχνική, από μένα ναι”, σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης.  Άμεσο και όχι πολύπλοκο βρήκε το πιάτο του Τζοβάνι ο Σωτήρης Κοντιζάς,, ο οποίος επισήμανε ότι είναι πολύ σωστό στο αλάτι: “Περιμένω να να δω τι άλλο μπορείς να κάνεις”, του είπε στη συνέχεια, δίνοντάς του και αυτός ένα μεγάλο ναι.

Ποιος έκανε λόγο για το απόλυτο ψήσιμο στο κρέας του Τζοβάνι

Όταν έρχεται η σειρά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο διαγωνιζόμενος δεν αγχώνεται, καθώς τον θεωρεί έναν άνθρωπο που είναι άνετος και χωρίς άγχος. “Πάρα πολύ όμορφο το πιάτο σου, έχει πάνω αρκετές διαφορετικές συνταγές κι ένα εξαιρετικά ψημένο κρέας. Για μένα είναι το απόλυτο ψήσιμο στο φιλέτο. Και αυτό αξίζει να προχωρήσει, έχεις ένα ναι και από εμένα”, είπε ο Κουτσόπουλος, κάνοντας τρισευτυχισμένο τον διαγωνιζόμενο από το Μπάρι της Ιταλίας.

“Δεν μπορούσα να περιμένω τίποτα καλύτερο. Νιώθω ότι έχει φύγει ένα βάρος, νιώθω πιο πολύ υπευθυνότητα, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω στο Masterchef 5” θα δηλώσει ο παίκτης. Σημειωτέον ο Τζοβάνι είναι ο 12ος κατά σειρά μάγειρας που παίρνει golden pass και μπαίνει στο σπίτι. Από τη Δευτέρα ξεκινούν τα bootcamp από τα οποία θα προκύψουν ακόμη 12 παίκτες.

Δείτε επίσης:

MasterChef 5: Η Σπυριδούλα, το πρώτο ραντεβού και τα άσχημα νέαΝικητής σε ριάλιτι του ANT1 μπαίνει στο σπίτι του MasterChef 5

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Το τελευταίο Golden Pass με άρωμα Ιταλίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα