Η νέα σειρά που ετοιμάζεται να πάρει θέση στην ΕΡΤ1

19:45 22/1/2021 - Πηγή: Youfly

Στη τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα για τη νέα μίνι σειρά έξι επεισοδίων της ΕΡΤ1 «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη», η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του νομπελίστα ποιητής μας Γιώργου Σεφέρη.

Ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος αυτού του μήνα τα γυρίσματα της σειράς «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη». Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του μοναδικού μυθιστορήματος του νομπελίστα ποιητή μας Γιώργου Σεφέρη.

Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σειράς

είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό αλλά για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθούν. Αυτό το διάστημα οι πρωταγωνιστές από το «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη» μαζί με το σκηνοθέτη Γιάννη Διαμαντόπουλο κάνουν τις τελευταίες σκηνές των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com η παραγωγή της σειράς  θα πρέπει να παραδώσει το υλικό των έξι επεισοδίων στην ΕΡΤ μέσα στο Φεβρουάριο. Αν όλα πάνε καλά οι «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη» θα προβληθούν στην ΕΡΤ1 την Άνοιξη.

Έξι νύχτες στην Ακρόπολη: Τί θα δούμε στη νέα σειρά στην ΕΡΤ1;

Με αφορμή την επιστροφή ενός νέου από το εξωτερικό, μια παρέα έξι ατόμων (αγοριών και κοριτσιών) της Αθήνας του 1920,  η οποία έχει χαθεί για πάρα πολλά χρόνια, αποφασίζει να βρεθούν και πάλι για να θυμηθούν τα παλιά αλλά και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους. Για το λόγο αυτό δίνουν ραντεβού στο βράχο της Ακρόπολης για έξι συνεχείς πανσελήνους προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον κρυμμένο συμβολισμό του μνημείου, σε αναζήτηση νοήματος για τις χωρίς ελπίδα ζωές τους.

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Στρατής (τον οποίο υποδύεται ο Φοίβος Μαρκιανός) ο πλέον έμπιστος φίλος του Σεφέρη, ο οποίος επιχειρεί μέσω αυτού να μιλήσει για τη φιλία, τον έρωτα και την εξομολόγηση σε μια Ελλάδα με ανοιχτές ακόμα τις πληγές της Μικρασιατικής Καταστροφής και του Εθνικού Διχασμού. Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας είναι η Σαλώμη, η Λάλα, ο Καλλικλής, ο Νικόλας, ο Νώντας και η Μαριγώ. Μέσα από τις συναντήσεις αυτές στην Ακρόπολη οι ήρωες έρχονται πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, ταυτόχρονα ερωτεύονται, συγκρούονται και βγάζουν ο ένας του άλλου ό,τι όμορφο και άσχημο υπάρχει μέσα τους.

Οι συντελεστές της σειράς «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη»

Το σενάριο υπογράφει ο Δημήτρης Γιαμλόγλου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Διαμαντόπουλος. Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Μισιχρόνη, Φοίβος Μαρκιανός, Γιώργης Κοντοπόδης, Ελίζα Σκολίδη, Γρηγορία Μεθενίτη, Γιώργος Μερτζιάνης, Γιώργος Βουρδαμής, Απόστολος Καμιτσάκης. Σε ρόλο γκεστ θα εμφανιστεί ο Γιώργος Αρμένης.

Δείτε επίσης:

Καρτ ποστάλ: Αρχίζουν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤΕισβολή ηθοποιού Έκπληξη στα «Καλύτερα μας Χρόνια» της ΕΡΤ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η νέα σειρά που ετοιμάζεται να πάρει θέση στην ΕΡΤ1 appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
φοιβοσ μαρκιανοσ agries melisses
Τυχαία Θέματα