Battle of Couples: Ποιο είναι το δεύτερο ζευγάρι του ριάλιτι;

17:57 22/1/2021 - Πηγή: Youfly

Δυναμικά συνεχίζεται η επιλογή ζευγαριών για το Battle of Couples, με το δεύτερο ζευγάρι να δηλώνει πανέτοιμο για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης! Ποιο είναι αυτό και τι δηλώσεις έκαναν στο Pop Up;

Άγγελος και Μαριάννα – Το δεύτερο ζευγάρι του Battle of Couples

Άγγελος Κατσιλιανός και Μαριάννα Λουκά έκαναν “Pop Up” στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας συστήθηκαν! Το ζευγάρι που θα συμμετέχει

στο Battle of the Couples έχει καταγωγή από την Κέρκυρα, μένει στην Αθήνα και μετρά, μόλις, ενάμιση χρόνο σχέσης.

Ο Άγγελος ασχολείται με τα social media, η Μαριάννα σπουδάζει παιδαγωγικά και μαζί δημιουργούν χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζουν στο Instagram. Είναι αρκετά γνωστοί για τις φάρσες που κάνει ο ένας στον άλλο. Η Μαριάννα είναι 20 ετών και δηλώνει ευαίσθητη, αλλά και εγωίστρια, γκρινιάρα και πεισματάρα. Ο Άγγελος είναι 28 ετών και δηλώνει τσαπατσούλης, υπερβολικά χαρούμενος, ρομαντικός και πλακατζής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna louka (@mariannalouka_)

Το δεύτερο ζευγάρι του Battle of Couples επιθυμεί με το χρηματικό έπαθλο να ανοίξει ένα μεγάλο μαγαζί με καφέ και brunch, σε αμερικάνικο στιλ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα Social Media κι έκτοτε ταίριαξαν πολύ. Όπως είπαν στο Pop Up, η σχέση τους ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και ευελπιστούν να αντέξει μέσα στη βίλα, με τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Ένα ριάλιτι αγάπης, που θα δοκιμάσει πολύ ψυχολογικά τους παίκτες. 12 ζευγάρια θα μάχονται καθημερινά, όχι μόνο για να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο, αλλά και για να διατηρήσουν τη σχέση τους. Είναι η αγάπη αρκετά δυνατή; Παρουσιαστής θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται η Σάσα Σταμάτη ως η coach των ζευγαριών.

Δείτε επίσης:

Battle of Couples: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάριBattle of Couples: Ο ρόλος έκπληξη της Σασας Σταμάτη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Battle of Couples: Ποιο είναι το δεύτερο ζευγάρι του ριάλιτι; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα