Η Μέθοδος Κομίνσκι: Έρχεται η σεζόν 3 στο Netflix

17:24 26/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η Μέθοδος Κομίνσκι έρχεται για μια τελευταία… βόλτα στο Netflix με την σεζόν 3 και οι αλλαγές θα είναι συγκλονιστικές. Μπορεί η σειρά να σταθεί χωρίς τον Alan Arkin;

H σειρά είναι η δεύτερη κωμική που κάνει ο Chuck Lorre για χάρη του Netflix. Θυμίζουμε ότι ο διάσημος παραγωγός βρίσκεται πίσω από το The Big Bang Theory

και το Two and Half Men. Μπορεί η πρώτη του δουλειά, Disjointed, να μην πήγε όπως φανταζόταν αφού διήρκησε μόνο μια σεζόν αλλά η Μέθοδος Κομίνσκι ξεπέρασε τις προσδοκίες και εύκολα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες κωμωδίες του Netflix.

Οι πληροφορίες για τη σεζόν 3

Μάλιστα για αυτήν τη σειρά το Netflix πήρε τις τρεις από τις συνολικά 160 υποψηφιότητες με τι οποίες κατέβηκε στα βραβεία Emmys 2020. Αυτές ήταν: Κορυφαίος πρωταγωνιστής σε κωμωδία, Υποστηρικτκός ρόλος σε κωμωδία, Καλύτερη κωμωδία.

Η πρώτη σεζόν της σειράς είχε κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Νοέμβριο του 2018, με την δεύτερη σεζόν να φθάνει τον Οκτώβριο του 2019. Ας δούμε, λοιπόν, τι θα μας περιμένει στην σεζόν 3 που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Για ένα μεγάλο διάστημα το μέλλον της σειράς ήταν αβέβαιο καθώς το Netfix δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση. Μόλις τον Ιούλιο όμως ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει και τρίτη σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία. Ο παραγωγός της σειράς είπε: ”Ήταν μια απίστευτη εμπειρία να βλέπουμε τη θερμή ανταπόκριση τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς. Είμαι ενθουσιασμένος που ολοκληρώνω την ιστορία με αυτό το τελευταίο κεφάλαιο.”

Την περίοδο που η σειρά ανανεώθηκε και επίσημα δεν επιτρεπόταν να γίνονται γυρίσματα, λόγω της έξαρσης του Covid. Η πανδημία είχε βάλει φρένο σε πολλές παραγωγές του Netflix. Τον Δεκέμβριο του 2020 έγινε γνωστό ότι τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν ξεκινήσει, στο Λος Άντζελες.

Χωρίς τον Alan Arkin ο τελευταίος κύκλος

Η πιο σημαντική πληροφορία για την επερχόμενη τρίτη σεζόν είναι φυσικά η αποχώρηση του Alan Arkin, που επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι δεν θα βρίσκεται σε αυτόν τον τελευταίο κύκλο. Χωρίς να αναφερθεί ο ακριβής λόγος της απουσίας του, φάνηκε ότι ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και καιρό. Μπορεί ο 87χρονος ηθοποιός να μην εμφανίζεται πλέον στην Μέθοδο Κομίνσκι αλλά μπορείτε να τον απολαύσετε σε μια άλλη πρόσφατη παραγωγή του Netfix, την ταινία Spenser Confidential.

Ο Chuck Lorre αναμένεται για ακόμα μια φορά να γράψει και να σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια. Ακόμα η Lisa Edelstein αναμένεται να επιστρέψει ως Pheob, η Jane Seymour ως Madelyn και η Katheleen Turner θα εμφανιστεί εκ νέου ως Ruth.

Η σεζόν 3 της σειράς  Η Μέθοδος Κομίνσκι, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 28 Μαΐου.

Δείτε ακόμα:

Ποιος Σκότωσε τη Σάρα: Νέα σειρά γεμάτη σασπένς στο NetflixΤο Σκάνδαλο των Κολλεγίων: Το ντοκιμαντέρ απάτης στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Μέθοδος Κομίνσκι: Έρχεται η σεζόν 3 στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα