ΣΚΑΪ: Η Κοσιώνη, το νέο συμβόλαιο και οι «σειρήνες» της ΕΡΤ

16:35 26/3/2021 - Πηγή: Youfly

Μπροστά σε μια σημαντική απόφαση βρίσκονται οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ που έχει να κάνει με το μέλλον της Σίας Κοσιώνη στο κανάλι του Φαλήρου. Πώς σχετίζεται η δημοσιογράφος με την ΕΡΤ; Δείτε αναλυτικά!

Το συμβόλαιο της γνωστής άνκοργουμαν λήγει μέσα στον Ιούνιο και όπως όλα δείχνουν ο ΣΚΑΪ θα της προτείνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Για τη Σία Κοσιώνη που μετρά 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ,

ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, έχει δείξει ενδιαφέρον σύμφωνα με πληροφορίες και η ΕΡΤ που επιθυμεί διακαώς να ενισχύσει το ενημερωτικό πρόγραμμα της με πρόσωπα πρώτης γραμμής από την ιδιωτική αγορά.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες κορυφαίος στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης βολιδοσκόπησε πρόσφατα τις προθέσεις της Σίας Κοσιώνη. Ωστόσο ουδείς μπορεί να γνωρίζει την απάντηση της γνωστής δημοσιογράφου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ διατηρεί άριστη σχέση με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και αυτό είναι ένα από τα σημεία κλειδιά της απόφασης που θα κληθεί σύντομα να πάρει.

Δείτε επίσης: 

Τι γίνεται με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το ΣΚΑΪ; Η τελική απόφασηΚαρτ Ποστάλ: Κορυφαίος ηθοποιός έκλεισε στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post ΣΚΑΪ: Η Κοσιώνη, το νέο συμβόλαιο και οι «σειρήνες» της ΕΡΤ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα