Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει για τον αστυνόμο και την Ιουλία

19:23 21/10/2021 - Πηγή: Youfly

Στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς, ο Στάθης θα μάθει ότι ο αστυνόμος πολιορκεί ερωτικά την Ιουλία. Ο Στάθης προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, αλλά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και θα κόψουν την ανάσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πότης, ο κουτσομπόλης που έχει το καφενείο, λέει στον Στάθη που πίνει αμέριμνα τον καφέ του ότι υπάρχει ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο στο χωριό. Ο Στάθης φαίνεται να χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, αλλά σίγουρα δε θα χαρεί όταν μάθει την συνέχεια.

Ο Πότης του

ανακοινώνει ότι ο αστυνόμος, στη Γη της Ελιάς, έχει βάλει στο μάτι την Ιουλία και ο Στάθης παθαίνει ένα μικρό σοκ προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς τρέχει μεταξύ τους. Με κάθε τρόπο και με όση διακριτικότητα γίνεται ρωτάει τον Πότη αν είναι σίγουρος ή αν είναι στο μυαλό του.

Ο Πότης του διαβεβαιώνει ότι τους είδε από κοντά που φλέρταραν. Όπως του περιέγραψε η Ιουλία ήταν πάνω στο άλογο έτσι αριστοκρατική κι ο αστυνόμος την «έγδυνε με τα μάτια του». Ο Στάθης κράτησε αρκετά την ψυχραιμία του, αλλά γυάλιζε αρκετά το μάτι του.

Με έναν άλλον άντρα – και μάλιστα ωραίο – να πολιορκεί την Ιουλία, η σχέση τους φαίνεται ότι σύντομα θα πάρει τον κατήφορο. Μέχρι πότε, άλλωστε, θα ανεχτεί η Ιουλία να κοροϊδεύει τους γύρω της και να έχει παράνομη σχέση; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε επίσης: 

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον ΑνέστηΗ Γη της Ελιάς Spoiler: «Η Αρετή θα πάθει κάτι τραγικό»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει για τον αστυνόμο και την Ιουλία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα