Venom 2: Η κριτική του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

16:05 21/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το Venom 2 ή αλλιώς Venom: Let There Be Carnage κάνει πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος – που το είδε χθες βράδυ – έκανε την κριτική του για την ταινία στην «Ελένη».

Ο Tom Hardy επιστρέφει, επιτέλους, στα σινεμά με το Venom 2 και μεταμορφώνεται στον πιο φονικό προστάτη, έναν από τους πιο

περίπλοκους χαρακτήρες της MARVEL. Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Andy Serkis, ενώ μαζί με τον Tom Hardy πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Williams, Naomie Harris και ο μοναδικός Woody Harrelson στον ρόλο του ψυχοπαθούς δολοφόνου Cletus Kasady/Carnage.

Μία διασκεδαστική ταινία και μία έκπληξη στο φινάλε

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Venom 2 έχει μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, αφού η Sony δε θέλει να κάνει την ταινία “ακατάλληλη”, αλλά σε κατηγορία από 13 χρονών. Για παράδειγμα, ο Venom προκειμένου να επιζήσει σε αυτόν τον πλανήτη, τρώει μυαλά και σοκολάτες, όμως επειδή δεν μπορούν να το δείξουν, το υπονοούν. «Είναι μεν λίγο σκληρό, αλλά όχι ακραίο», λέει ο κριτικός κινηματογράφου.

Ο Κουτσογιαννόπουλος επίσης τόνισε ότι ο Woody Harrelson, που υποδύεται τον κακό της υπόθεσης είναι πολύ καλός, ενώ η ταινία εν γένει είναι διασκεδαστική. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο τέλος υπάρχει μία έκπληξη γιατί αυτός ο χαρακτήρας θα ενωθεί με το υπόλοιπο σύμπαν της MARVEL και συγκεκριμένα το Multiverse του MCU.

Φυσικά, στην κριτική του, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν έκρυψε ότι το Venom 2 δεν του άρεσε, αλλά χάρηκε που ύστερα από ένα χρόνο πήγε σε σινεμά multiplex.

Δείτε επίσης: 

Mel Gibson: Μπαίνει στην prequel σειρά του John WickNicole Kidman – Javier Bardem: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Being the Ricardos

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Venom 2: Η κριτική του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα