Η Φάρμα: Ποιες θα μονομαχήσουν – Νέες αφίξεις και μια επιστροφή (Video)

07:19 24/4/2021 - Πηγή: Youfly

Για την παραμονή τους στη Φάρμα θα μονομαχήσουν απόψε δύο δυναμικές αγρότισσες. Ο αγώνας ασυλίας στη Φάρμα θα έχει έντονο το άρωμα γυναίκας, καθώς Ειρήνη Κολλιδά και Μαρία Μιχαλοπούλου θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά. Την ίδια στιγμή στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1 έχουμε δύο νέες αφίξεις και ένα ανέλπιστο comeback.

Δύο παίκτριες που έχουν αναπτύξει σχέση μαμάς και κόρης, όπως οι ίδιες έχουν εξομολογηθεί, θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε και ο αγώνας ασυλίας στη Φάρμα θα είναι

σκληρός. Θα είναι η πρώτη φορά που αυτές οι αγρότισσες θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν να βρίσκονται στη Φάρμα. Εκεί όπου από απόψε αυξάνονται και πληθύνονται οι συμμετέχοντες, καθώς τρία πρόσωπα περνούν το κατώφλι του αγροκτήματος.

Ποιες είναι οι δύο μονομάχοι του αγώνα ασυλίας

Κόντρα στα συναισθήματά της αποφάσισε χθες να πάει η Μαρία Μιχαλοπούλου. Το πρώην μοντέλο του GNTM που ορίστηκε από το νέο αρχηγό, Βασίλη Μαντζουράνη, αρχικά ως υπηρέτρια μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό και στη συνέχεια ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, έκανε την απόλυτη ανατροπή. Αφού επανέλαβε ότι δεν θα ήθελε να μονομαχήσει για κανένα λόγο με την Κυριακή Κατσογρεσάκη, καθώς τη θεωρεί πολύ δυνατή, κατέληξε να δώσει την πέτρα στη μαμά της Φάρμας, όπως την αποκαλούν, την Ειρήνη Κολλιδά.

Η απόφασή της εξέπληξε αφενός την Κάτια Δέδε. Το πρώην μοντέλο περίμενε να την ψηφίσει η Μαρία και αφετέρου όλους τους αγρότες. «Διάλεξα την Ειρήνη γιατί αγωνίζεται για να κερδίσει η ίδια και όχι για να με κερδίσει», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Καβγάς Μιχαλοπούλου-Ντούπη

Νωρίτερα η Μαρία λίγο έλειψε να μαλώσει με το Ντούπη. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη κατηγόρησε τους συμπαίκτες της ότι διαρκώς την παρακολουθούν και την περιμένουν στη γωνία. Ο  Ντούπης σημείωσε χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν έφεραν την Μαρία Μιχαλοπούλου σε καμία δύσκολη θέση. «Δεν της ζητήσαμε να κάνει κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει. Θεωρώ λάθος να μας στοχοποιείς όλους εδώ πέρα και να λες ότι σε έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση και σε έχουμε τυραννήσει» ανέφερε ο παίκτης της Φάρμας απευθυνόμενος στην Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Ακόμα και αυτό που λες, με υποτιμάει γιατί για μένα αυτό που κάνω είναι σκληρό» απάντησε η αγρότισσα του ριάλιτι. Στο ίδιο τραπέζι καταγράφηκε μία ακόμη κόντρα ανάμεσα στον Πάτρα και τον Ξιαρχό.

Ο τελευταίος αποκάλυψε ότι εάν έπρεπε να προτείνει έναν «ντουέτο» υπηρετών, θα διάλεγε άλλα πρόσωπα. Την Κολλιδά γιατί μαγειρεύει πολύ καλά και τον Πάτρα γιατί δεν έχει τις αντοχές. Η ατάκα αυτή ενόχλησε τον Πάτρα, ο οποίος αντέδρασε, κάνοντας αναφορά και στο θέμα της ηλικίας. Ο Ξιαρχό αρκετά αιχμηρός απέναντί του, γύρισε και του είπε ότι η ηλικία είναι για το φέρετρο.

Ο δημοφιλέστερος παίκτης και η τριπλή είσοδος

Πιστό για άλλη μια εβδομάδα στις συμπάθειές του μέσα στο παιχνίδι έμεινε το τηλεοπτικό κοινό. Ανέδειξε και πάλι αγαπημένο παίκτη στη Φάρμα το Στράτο Τζώρτζογλου. Την ίδια στιγμή ένα εξίσου αγαπημένο πρόσωπο, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επιστρέφει στο παιχνίδι, φέρνοντας χαμόγελα στους περισσότερους συμμετέχοντες.

Στη Φάρμα όμως θα μένουν επιπλέον και δύο πανέμορφες δίδυμες αδελφές που πρωτογνωρίσαμε στο «So You Think You Can Dance». Πρόκειται για τις χορεύτριες-γυμνάστριες, Έλενα και τη Φένια Τσικιτίκου, οι οποίες σκοπεύουν να φέρουν στο παιχνίδι χαρά και φυσικά το χορό.

Δείτε επίσης:

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Κοκλώνη & OPEN – Τι γίνεται με J2USΣμύρνη μου Αγαπημένη: Η Ναταλία Δραγούμη στο Dream team καστ της Ντενίση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Φάρμα: Ποιες θα μονομαχήσουν – Νέες αφίξεις και μια επιστροφή (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα