Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα “Η Τέλεια Απόδραση”

20:23 23/4/2021 - Πηγή: Youfly

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, “Η Τέλεια Απόδραση” έρχεται το Σάββατο 24 Απριλίου, με τις αποκλειστικές φωτογραφίες να αποδεικνύουν πως θα είναι ένα πολύ διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι! Η νέα αυτή εκπομπή, η οποία προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον ALPHA!

Ο Χρήστος Φερεντίνος

αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ. Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους.
Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Μέσα από τις φωτογραφίες, το τηλεπαιχνίδι “Η Τέλεια Απόδραση” δείχνει πως το πλατώ είναι ειδικά διαμορφωμένο έτσι ώστε να θυμίζει πράγματι κλουβί! Αυτό είναι γεμάτο με δώρα και εκπλήξεις για τους παίκτες.

Ποιος θα καταφέρει να βγάλει τα περισσότερα δώρα, χωρίς να παγιδευτεί μέσα σε αυτά; Το απολαυστικό αυτό παιχνίδι έρχεται το Σάββατο, στον ALPHA.

Δείτε επίσης:

Η Τέλεια Απόδραση: Ο Φερεντίνος, οι μέρες προβολής & η όμορφη συμπαρουσιάστριαΈρχεται η πρεμιέρα για την Τέλεια Απόδραση στον ALPHA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα “Η Τέλεια Απόδραση” appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα