Η Φάρμα Spoiler: Ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί

08:26 27/4/2021 - Πηγή: Youfly

Άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν, άλλοι ξανά…μπαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στη Φάρμα, σε μια προσπάθεια του ANT1 να κρατήσει αξιοπρεπή νούμερα στη μάχη της τηλεθέασης. Πέραν όμως από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, και τις επιστροφές καταστροφές, έχουμε και τις κανονικές. Ποιος λοιπόν είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από τη Φάρμα;

Ποιος παίκτης αποχωρεί από τη Φάρμα & ο επόμενος αρχηγός

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκριτου συναδέλφου Γιάννη Πουλόπουλου (Ευτυχείτε) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα γίνει ο επόμενος

αρχηγός της φάρμας, λίγες μέρες αφότου επέστρεψε στο ριάλιτι. Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Κολλιδά λοιπόν, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι αυτός που καθορίζει το παιχνίδι και θα υποδείξει τους υποψήφιους για αποχώρηση. Το πρόσωπο που θα αποχωρήσει από τη «Φάρμα» θα είναι ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τελικός της Φάρμας θα προβληθεί στις αρχές Ιουνίου, αφού από τις 10 του μήνα και μετά το κανάλι θα προβάλλει το EURO!

Δείτε επίσης:

Πάσχα στην… Φάρμα για τους τηλεθεατές! Όλα όσα θα δούμεΗ Φάρμα: Πήγαινε – έλα στον βωμό της τηλεθέασης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Φάρμα Spoiler: Ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα