Survivor: Η Μαριαλένα τραυματίζεται βαριά και ο Σάκης αδιαφορεί

20:10 26/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η Μαριαλένα και ο Σάκης θα βρεθούν ξανά στο επίκεντρο του ριάλιτι επιβίωσης -Survivor-, με το ατύχημα της παίκτριας να στέκεται η αφορμή για τα μαύρα σύννεφα στον Άγιο Δομίνικο. Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, κόκκινοι και μπλε θα ορμήσουν στον στίβο μάχης, δίνοντας όλη τους την ενέργεια για τη νίκη. Το έπαθλο είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς καμία δε συμφέρει -πλέον- να φεύγουν οι παίκτες της.

Η

Μαριαλένα, τραβώντας με δύναμη το ειδικό όχημα-κομμάτι του αγωνίσματος- σκοντάφτει, με αποτέλεσμα αυτό να πέφτει πάνω της. Όλοι θα τρέξουν να δουν εάν η παίκτρια είναι καλά, με εκείνη να δείχνει αρκετά αδύναμη. Ο Γιώργος Λιανός θα της ζητήσει να μείνει λίγο στον πάγκο για να ξεκουραστεί, μέχρι και το επόμενο αγώνισμα.

Στο σημείο του του ατυχήματος θα τρέξουν όλοι με μεγάλη αγωνία, εκτός από τον Σάκη. Όταν οι παίκτες επιστρέψουν στο νησί, η Μαριαλένα θα εκφράσει θυμό για την συμπεριφορά του, καθώς ο Σάκης έδειξε αδιαφορία για το ατύχημα της στο Survivor. Φαίνεται πως η Μαριαλένα δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη στάση του, υποστηρίζοντας πως ήθελε περισσότερη προσοχή από τον φίλο και συμπαίκτη της.

“Δεν έριξες ματιά να δεις αν ζω ή αν έχω πεθάνει”

Εκείνος θα επιμείνει πως νοιάστηκε για την σωματική της ακεραιότητα, χωρίς να πείθει την παίκτρια. Έτσι, θα προκληθεί η πρώτη “κρίση” ανάμεσα στο τηλεοπτικό ζεύγος του νησιού, επηρεάζοντας σημαντικά το κλίμα των δύο ομάδων.

Δείτε επίσης:

Survivor: Η παρακαταθήκη του Αλέξη, στο επίκεντρο ο James (Video)Survivor: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Όλα τα ονόματα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Η Μαριαλένα τραυματίζεται βαριά και ο Σάκης αδιαφορεί appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα