Η δίκη των επτά: Το ντοκιμαντέρ του Netflix ψηλά στο Top 10

21:00 22/10/2020 - Πηγή: Youfly

Ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ προβάλλεται με την υπογραφή του Netflix από τον Οκτώβριο του 2020. Η δίκη των επτά του Σικάγου είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 ωρών, η οποία αφηγείται μια πραγματική ιστορία που συνέβη το 1968. Το Netflix χαρακτηρίζει αυτό το ντοκιμαντέρ ως ένα δικαστικό δράμα εποχής.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, Η δίκη των επτά του Σικάγου, έχει τραβήξει

την προσοχή του κοινού, καθώς βρίσκεται επί συνεχόμενες εβδομάδες ψηλά στο ελληνικό Top 10.

Η δίκη των επτά του Σικάγου: Ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ του Netflix βασισμένο σε αληθινά γεγονότα

Η Δίκη των επτά του Σικάγου είναι μια αμερικανική ιστορική δραματική ταινία ντοκιμαντέρ του 2020. Δημιουργήθηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Aaron Sorkin. Το ντοκιμαντέρ του Netflix, ακολουθεί το Chicago Seven, μια ομάδα διαδηλωτών που έκαναν διαμαρτυρίες κατά του Βιετνάμ. Οι ίδιοι κατηγορήθηκαν και για συνωμοσία, όταν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο (1968).

Το cast του ντοκιμαντέρ “Η δίκη των επτά του Σικάγου”, αποτελείται από τους: Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Daniel Flaherty, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton, Frank Langella, John Carroll Lynch, Eddie Redmayne, Noah Robbins, Mark Rylance, Alex Sharp και Jeremy Strong.

Υπόθεση ταινίας: Η δίκη των επτά του Σικάγου, στο Netflix:

Τον Αύγουστο του 1968, οι Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden, Rennie Davis, David Dellinger, Lee Weiner, John Froines και Bobby Seale ξεκίνησαν να προετοιμάζουν μια διαμαρτυρία, κατά την περίοδο της Δημοκρατικής Εθνικής Σύμβασης στο Σικάγο. Πέντε μήνες αργότερα, οι υποκινητές της διαμαρτυρίας συλλαμβάνονται και κατηγορούνται ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ταραχές. Ο John N. Mitchell, ο Γενικός Εισαγγελέας διορίζει τους Tom Foran και Richard Schultz ως εισαγγελείς, ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι εκτός από τον Seale εκπροσωπούνται από τους William Kunstler και Leonard Weinglass.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix περιστρέφεται γύρω από την δίκη των επτά, οι οποίοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, όταν όλα στρέφονται εναντίον τους. Μια δίκη στην οποία επενέβη ακόμη και η κυβέρνηση, η οποία ενώ σχετικά φαντάζει απλή (καθώς εστιάζει σε απλούς διαδηλωτές), κρύβει πολλά μυστικά και εντάσεις.

Ο σκηνοθέτης – σεναριογράφος χτίζει τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, δίνοντας στον κάθε ρόλο την ευκαιρία να περιγράψει το περιστατικό από την οπτική του. Αυτό δημιουργεί μεγάλη ένταση, σασπένς αλλά και ψυχαγωγία, καθώς παρακολουθείται ευχάριστα και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να συμπαθήσει τους χαρακτήρες και να ταυτιστεί.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Διαβάστε επίσης για τις καλύτερες κωμωδίες που θα βρείτε στο Netflix.

The post Η δίκη των επτά: Το ντοκιμαντέρ του Netflix ψηλά στο Top 10 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα