Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ετοιμάζει εκπομπή – Όλα όσα ξέρουμε

12:00 3/7/2021 - Πηγή: Youfly

Μια νέα… πρόκληση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει μόλις αρχίσει. Ο ηθοποιός μετά από δεκάδες ρόλους που έχει υποδυθεί στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο, ήρθε η ώρα να δοκιμάσει έναν νέο: αυτόν του παρουσιαστή. 

Εδώ και καιρό υπάρχει μια φημολογία για την εκπομπή που ετοιμάζει χωρίς ωστόσο να έχουν δωθεί στη φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες.  Σιγά – σιγά όμως είτε το ρεπορτάζ είτε o κάπως… «μαρτυριάρικος» λογαριασμός του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Instagram,

μας δίνουν κάποια στοιχεία για να συμπληρώσουν το «παζλ». 

Η εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι που θα φιλοξενήσει την εκπομπή του είναι το MEGA. Όσο για τη θεματολογία που θα έχει η εκπομπή, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πρόσφατο story θα έχει ταξιδιωτικο χαρακτήρα, ενώ θα συμπληρώσουμε πως κάποιο ρόλο θα έχει η μεγάλη αδυναμία του, το ψάρεμα.

Θαλασσινά ταξίδια με καλεσμένους φίλους του από το χώρο της σόουμπιζ είναι οι επιπλέον λεπτομέρειες που έχουμε και όπως αποκάλυψε ο ηθοποιος και πάλι στο προφίλ του η πρεμιέρα έρχεται τον Σεπτέμβρη. 

Όλα αυτά παράλληλα με το γεγονός ότι ο ηθοποιός μπαίνει τον Αύγουστο σε γυρίσματα για το νέο σίκουελ της ταινίας «Bachelor» το οποίο θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβρη. 

Αναμένουμε περισσότερα νέα για την εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Τζέιμς, Μπάρτζης, Άννα Μαρία: Συμφωνία με Κοκλώνη για ταξιδιωτική εκπομπήΕλεονώρα Μελέτη – MEGA: Η νέα εκπομπή, οι ώρες προβολής και πότε κάνει πρεμιέρα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ετοιμάζει εκπομπή – Όλα όσα ξέρουμε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα