8 Λέξεις: Ένα φινάλε λυτρωτικό – Τί είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

00:08 3/7/2021 - Πηγή: Youfly

Το τελευταίο διπλό επεισόδιο στις 8 Λέξεις, είναι γεγονός. Οι ανατροπές είναι πολλές και οι πρωταγωνιστές κλήθηκαν να πουν το δικό τους αντίο στους τηλεθεατές. Οι ιστορίες τους έκλεισαν με έναν τρόπο μοναδικό, φέρνοντας σε άλλους την χαρά, ενώ σε άλλους απόγνωση και πόνο.

Κάποιοι δικαιώθηκαν, ενώ άλλοι υπέφεραν. Το σημαντικότερο; Κάποιοι κατάφεραν να βρουν τις 8 Λέξεις που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή. Να ανακαλύψουν την ευτυχία που κρύβεται μέσα τους. Ποιες ήταν οι πιο συγκλονιστικές σκηνές του μεγάλου φινάλε;

Η Ηλιάνα ανακρίνεται

Η

στιγμή της σύλληψης είναι συγκλονιστική. Η Ηλιάνα οδηγείται στο τμήμα, με τον Αρώνη και την Αποστολία να παγώνουν. Ο Οδυσσέας έχει δώσει την χαριστική του βολή, ζητώντας από τον αστυνόμο Βρανά να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του, συλλαμβάνοντας τη γυναίκα που έχει διαπράξει τόσο φρικτά εγκλήματα.

Η Ηλιάνα οδηγείται στο τμήμα και η παράνοια ξεκινάει. Η στιγμή των αποκαλύψεων είναι συγκλονιστική. Παραληρεί, κατηγορώντας τους άλλους. Γνωρίζει πως το τέλος της έφτασε, όμως συνεχίζει να διψάει για εκδίκηση. Η κατάσταση είναι τρομακτική, με τους αστυνομικούς να αντιλαμβάνονται πως είναι πράγματι ένοχη.

Η σκηνή αυτή ήταν σοκαριστική. Τα νέα φτάνουν στο κανάλι, με τον Σίμο να ανακοινώνει την φυλάκιση της κόρης του Αρώνη στο δελτίο ειδήσεων. Όλοι είναι συγκλονισμένοι, παρακολουθώντας τα γεγονότα αυτά από το σπίτι. Φυσικά, ο μόνος που δεν είναι έκπληκτος, είναι ο Οδυσσέας.

Ο διάλογος στη φυλακή

Πατέρας και κόρη είχαν έναν ανατριχιαστικό διάλογο, στο τελευταίο επεισόδιο 8 Λέξεις. Η Ηλιάνα κοιτάζει τον πατέρα της, με τα μάτια της να εκλιπαρούν για βοήθεια.

Ο Αρώνης της τονίζει πως δεν πρόκειται να σταθεί στο πλευρό της. Δε θα αφήσει το συναίσθημα να υπερισχύσει. Η κόρη του πρέπει να τιμωρηθεί για όλα όσα έχει κάνει. Με δάκρυα στα μάτια, την αποχαιρετάει, τονίζοντας πόσο ντροπιασμένος νιώθει.

«Με ρεζίλεψες στην κοινωνία. Δε θα σε συγχωρήσω ποτέ»

Μια ζωή πίστευε πως είναι ένας καλός πατέρας, πως έχει τον έλεγχο της οικογένειάς του. Κι όμως, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Τα παιδιά του ζούσαν στο απόλυτο σκοτάδι, γεμάτα μίσος και φθόνο. Η Ηλιάνα σκότωσε δύο ψυχές και έβλαψε ακόμη περισσότερους με τη συμπεριφορά της. Για τελευταία φορά την κοιτάζει και την αποχαιρετά, αφήνοντάς τη να υποφέρει για τα σφάλματά της.

Ο Αρώνης καταρρέει

Ο Αρώνης μαθαίνει τα εγκλήματα της Ηλιάνας και καταρρέει. Δε μπορεί να πιστέψει πως το παιδί του λέρωσε τα χέρια του με αίμα. Όσοι μαθαίνουν τα νέα από τις ειδήσεις, τρέχουν κοντά του. Η Σμαράγδα τον παρηγορεί με βαθύ πόνο μέσα της. Παρά τα δικά της λάθη, συνειδητοποιεί πως αυτή η στιγμή είναι πολύ δύσκολη για την πρώην οικογένειά της.

Ο πρωταγωνιστής, όμως, δεν μπορεί να συνέλθει. Σε μια σκηνή παίρνει το όπλο στα χέρια του, με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του. Πώς να αντέξει αυτό το βάρος; Η κόρη του καταστράφηκε, όπως επίσης και ο ίδιος.

Πληρώνει το τίμημα για κάτι που ο ίδιος δεν διέπραξε. Το μοναδικό του λάθος ήταν πως δεν κατάφερε να μάθει ότι τα παιδιά του έκρυβαν τόσα μυστικά και τόσο μίσος μέσα τους.

Η Αποστολία βρίσκεται εκεί για να τον σταματήσει. Τον κοιτάζει στα μάτια, του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Το τέλος του δεν πρέπει να γραφτεί με αυτόν τον τρόπο. Κι έτσι γίνεται…

Η Έρση ξεσπάει

Ένα ηχηρό ξέσπασμα είχε και η Έρση στο τελευταίο επεισόδιο, στις 8 Λέξεις. Ένας έντονος διάλογος ακολούθησε ανάμεσα σε εκείνη και τον Οδυσσέα. Φυσικά, έμαθε όλη την αλήθεια για την Ηλιάνα. Ανακουφίστηκε, όμως, όταν ενημερώθηκε πως η γυναίκα αυτή δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει ξανά. Κοιτάζει τον Οδυσσέα και ξεσπάει, φωνάζοντας όλα όσα νιώθει.

“Γύρισα πίσω για σένα, σ’ αγαπάω Οδυσσέα”

Με αυτά τα λόγια, ο πρωταγωνιστής θα λυγίσει. Πώς μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του; Η Έρση είναι η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία, όσο κι αν το πείσμα τους στάθηκε η αφορμή για πολλούς καυγάδες. Το διαζύγιο βγήκε, ο έρωτας, όμως, δεν έσβησε ποτέ…

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Όλα τα ζευγάρια της σειράς έζησαν το δικό τους χαρούμενο τέλος. Η Μάγδα φώναξε στον Αιμίλιο πως είναι έγκυος και εκείνος την αγκάλιασε γεμάτος χαρά. Η ζωή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο ζευγάρι να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο, να ερωτευτεί ξανά. Η συγκίνηση, τα δάκρυα χαράς δίνουν δύναμη στον Αιμίλιο, ο οποίος παίρνει σημαντικές αποφάσεις στο κανάλι.

Ο Μάρκος και η Ναυσικά έκαναν το επόμενο βήμα: Ανακοίνωσαν στα παιδιά τους πως είναι και πάλι μαζί, με τα πειράγματα να πέφτουν βροχή. Το ζευγάρι αυτό πέρασε πολλά, για να ανακαλύψει στο τέλος πως είναι πλασμένος ο ένας για τον άλλον. Η μικρή Τζουλιάνα αγκάλιασε με αγάπη την οικογένειά της, γεμάτη χαρά που ο Μάρκος θα επιστρέψει σπίτι.

H Εύα φέρνει στον κόσμο το μωρό της, με τον Νικηφόρο να πετάει στα σύννεφα! Οι δυο τους γίνονται ένα και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Όπως αντίστοιχα και ο Φρίξος με την Έλλη, ο Έκτορας με την Δάφνη, αλλά και ο Μιχαήλ με την Βικτώρια. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του και τα άσχημα μένουν πίσω…

Ο Οδυσσέας και η Έρση αποφασίζουν να αφήσουν πίσω όσα τους χώριζαν τόσο καιρό. Διαχωρίζουν τα ερωτικά από τα επαγγελματικά και προσπαθούν για μία ακόμη φορά. Άλλος ένας χωρισμός που φαινόταν οριστικός. Ο Οδυσσέας, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Το συναίσθημα πάντοτε υπερτερεί.

Το τελευταίο επεισόδιο στις 8 Λέξεις ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Όλοι είναι ευτυχισμένοι που κατάφεραν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Η Ναυσικά γιορτάζει την μεγάλη της αυτή επιτυχία και η χαρά σκορπίζεται παντού!

Όλοι είναι εκεί. Όλοι, εκτός από κάποιους πρωταγωνιστές που ζουν τη δική τους ευτυχία απομονωμένοι ή ζουν τον δικό τους Γολγοθά, πληρώνοντας τα λάθη τους…

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις – Ηλιάνα: «Βουτήχτηκα στο αίμα για να σε έχω»8 Λέξεις: Η Ηλιάνα τρελαίνεται και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Ένα φινάλε λυτρωτικό – Τί είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
ο αρωνης μαθαινει για τα παιδια του
Τυχαία Θέματα