Έξαψη: Νέος άνδρας στο πλευρό της Μαρίνας φέρνει ανατροπές

18:26 10/2/2021 - Πηγή: Youfly

Ποιος είναι ο νέος μυστηριώδης άντρας που μπαίνει στη σειρά του MEGA και επηρεάζει σημαντικά την Μαρίνα, αλλά και την ζωή της ολοκληρωτικά; Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή μας πάει τρία χρόνια πίσω όταν έπαιζε σε ρόλο γκεστ στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Έκτοτε ο ηθοποιός έκανε ένα

αρκετά μεγάλο διάλειμμα και επιστρέφει και πάλι μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Έξαψη».

Ο Σήφης (Ιωσήφ) Πολυζωίδης θα παίξει στην Έξαψη, στο πλάι της Γιούλικας Σκαφιδά υποδυόμενος  έναν πρώην αγαπημένο φίλο της Μαρίνας Βούλγαρη. Είναι κι αυτός αστυνομικός και όπως θα δούμε στη συνέχεια θα προσπαθήσει να βρει τον ένοχο που κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας της αδελφής της Μαρίνας.

Ποιος είναι ο Σήφης Πολυζωίδης που μπαίνει στην Έξαψη;

Ο Σήφης Πολυζωίδης γεννήθηκε στη Γερμανία όπου έζησε μέχρι τα 6 του χρόνια, ενώ κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο. Όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε Μάρκετινγκ και Διαφήμιση στα ΤΕΙ Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές του, ενώ παράλληλα δούλευε σε διάφορες παραγωγές στην τηλεόραση.

Το 1998, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βύρωνα στην κοινωνική σειρά «Θύματα Ειρήνης» του Mega όπου είχε ως συμπρωταγωνιστές του την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τον Άγη Εμμανουήλ και τον Χάρη Μαυρουδή.

Τη σεζόν 2000-2001 έπαιξη μαζί με τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Τάκη Σπυριδάκη στη κωμική σειρά «Δούρειος Ίππος» του ANT1. Ακολούθησε η αισθηματική σειρά «Εν Ιορδάνη» όπου έπαιξε στο πλάι της Βάνας Μπάρμπα. Ένας ακόμη γνωστό του τηλεοπτικός ρόλος ήταν αυτός του Μπάμπη στην αισθηματική σειρά «Λίτσα.com» τις σεζόν 2008-2010 στον ANT1.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο το 2001 στην κοινωνική ταινία «Πες στη μορφίνη ακόμα την ψάχνω». Ακολούθησαν οι παραγωγές «Να μ’ αγαπάς» και «Μεσάνυχτα» το 2003. Το 2008 έπαιξε σε τρεις ταινίες: «Μόλις Χώρισα», «Το κουτί» και «Bank Bang». Το 2009, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Πεθαίνω για σένα» μαζί με την Ελένη Ράντου.

Ο Σήφης Πολυζωίδης θα συμμετέχει στη νέα σειρά του MEGA, Έξαψη, σε έναν ρόλο γεμάτο ανατροπές. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά.

Δείτε επίσης:

Έξαψη: Ο Γιάννος στην φυλακή – Ο Μηνάς σε δύσκολη θέσηΈξαψη: Αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια 16 έως 18 – τρέιλερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Έξαψη: Νέος άνδρας στο πλευρό της Μαρίνας φέρνει ανατροπές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα