Αγγελική: Καρέ Καρέ η δολοφονική επίθεση σε βασικό πρωταγωνιστή

17:34 10/2/2021 - Πηγή: Youfly

Μία αιματηρή εξέλιξη κορυφώνεται αύριο (11/2) στην Αγγελική. Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς τραυματίζεται σοβαρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι εξελίξεις μετά το σημερινό επεισόδιο στη δραματική σειρά  Αγγελική θα είναι καταιγιστικές, καθώς στην δολοφονική επίθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα από τον κύκλο της οικογένειας των Αργυρών.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν αυτή τη φορά ο Δημήτρης (Πάνος Βλάχος), ο Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και η Αγγελική (Μαίρη Μηνά). Ένας από τους τρεις πέφτει αιμόφυρτος

και παλεύει για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης πνίγεται στο αίμα

Σύμφωνα με το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη στο αυριανό επεισόδιο της σειράς του Alpha ο Δημήτρης είναι στον στάβλο για να εξετάσει ένα αγριεμένο άλογο και του κάνει μια περίεργη ένεση που το κάνει ακόμη πιο άγριο. Καλεί τον Μιχάλη και του λέει να πάει στον στάβλο, για να μιλήσουν. Ο Μιχάλης συναντάει τον Δημήτρη στον στάβλο. Την ώρα που ο Μιχάλης είναι γυρισμένος, ο Δημήτρης τον κοπανάει μ’ ένα φτυάρι στο κεφάλι.

Ο Μιχάλης είναι πεσμένος κάτω, χτυπημένος στο κεφάλι, ενώ ο Δημήτρης πάει να ανοίξει την πόρτα απ’ το αγριεμένο άλογο για να ρίξει μέσα τον Μιχάλη. Αλλά ο  Μιχάλης καταφέρνει να τον προλάβει, να τον χτυπήσει και να τον ρίξει μέσα στο αγριεμένο άλογο. Το άλογο επιτίθεται στον Δημήτρη και η Αγγελική εμφανίζεται και του λέει ότι δεν γίνεται να τον σκοτώσουν. Η Αγγελική καλεί για βοήθεια μετά την δολοφονική επίθεση. Ο Δημήτρης είναι βαριά τραυματισμένος, η Αγγελική προσπαθεί να τον σώσει.

Έρχονται ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου) με την Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), η οποία είναι έτοιμη να καταρρεύσει, και τον παίρνουν με ασθενοφόρο. Ο Δημήτρης μπαίνει στο χειρουργείο. Έξω στο νοσοκομείο περιμένουν τα νέα ο Στέφανος, ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης), ο Νικόλας (Αλέξανδρος Πέρρος), η Αθηνά και η Αγγελική.

Η προσευχή και η συγνώμη της μάνας Φιλαρέτης

Η κατάσταση του Δημήτρη είναι κρίσιμη και οι ζημιές μεγάλες. Είναι σε τεχνητό κόμμα. Η Αθηνά προσεύχεται και παίρνει πάνω της όλες τις ευθύνες για όσα έκαναν οι γιοι της και παρακαλάει να ζήσει ο Δημήτρης. Ζητάει συγγνώμη για εκείνο το κορίτσι, στο οποίο επιτέθηκαν οι γιοι της πριν χρόνια.

Ο Νικόλας με την Αθηνά μιλάνε και της λέει ότι πληρώνουν τις αμαρτίες του παρελθόντος. Κάνανε κακό σ’ έναν άνθρωπο και το κρύψανε για να σώσουν τους εαυτούς τους. Η Αθηνά ομολογεί ότι προσπάθησε να τους προστατεύσει. Λέει ότι δεν τους είχε καταδώσει τότε, γιατί η ζωή τους θα είχε καταστραφεί στην φυλακή. Και επιπλέον θα κατέληγαν ή βιασμένοι και χτυπημένοι ή στο ψυχιατρείο ή νεκροί. Τη ίδια στιγμή ο Παύλος μιλάει στην Αγγελική και της λέει ότι είναι σίγουρος ότι ο Μιχάλης πήγε να τον σκοτώσει και τους απειλεί να τους σκοτώσει αν πεθάνει ο Δημήτρης.

Δείτε ακόμα:

Αγγελική: Η Τζένη ξεσπάει στην Αγγελική – Ο Στέφανος παίρνει θέσηΆγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος των αδελφών Σταμίρη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αγγελική: Καρέ Καρέ η δολοφονική επίθεση σε βασικό πρωταγωνιστή appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
αγγελικη μιχαλης τραυματιζεται αλογα
Τυχαία Θέματα