House of Fame: 2 παίκτες από GNTM & The Voice μπαίνουν στην Ακαδημία

17:47 5/3/2021 - Πηγή: Youfly

Νέες αφίξεις αναμένονται άμεσα στο House of fame: πρόκειται για δύο παίκτες που δοκιμάστηκαν στο GNTM αλλά και στο The Voice, αφήνοντας ο καθένας το τηλεοπτικό του στίγμα.

Μετά την αποψινή αποχώρηση, ενός εκ των τριών υποψηφίων, της Έλενας, του Στέφανου και της Άλεξ, μέσα στο σαββατοκύριακο θα ενταχθούν τα δύο νέα

πρόσωπα, που έρχονται για να τα δώσουν όλα.

Ποιοι είναι οι δύο νέοι παίκτες

Η Έλενα Δομάζου είναι η μία εκ αυτών. Την πρωτογνωρίσαμε τηλεοπτικά στο δεύτερο blind audition του «The Voice 2», το Φεβρουάριο του 2015 στον ΑΝΤ1.

Τότε οι κριτές Ρέμος, Βανδή, Ασλανίδου και Κουϊνέλης δεν πάτησαν το κόκκινο μπουτόν και έτσι η διαγωνιζόμενη δεν συνέχισε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Τότε ήταν 24χρονών και σπούδαζε ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα 16 της, όπως είχε πει, άρχισε να τραγουδά σε σχολικά συγκροτήματα και παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου κιθάρας και φωνητικής. Στο τάλεντ σόου τότε πριν έξι χρόνια είχε ερμηνεύσει το «Δεν θέλω άλλο ήρωα» της Έλενας Παπαρίζου.  Η σχέση της με το τραγούδι συνεχίστηκε και μετά το The Voice. Τα τελευταία χρόνια κάνει εμφανίσεις σε μουσικά σχήματα, ενώ μετέχει και σε συναυλίες. Παράλληλα, έχει τελειώσει την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.

Μέλος στους παίκτες του House of fame θα είναι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα και ένας ακόμη γνώριμος, ο Μηνάς Τσουκάνης, ο οποίος δεν έρχεται από το The Voice, αλλά από το GNTM. Πιο συγκεκριμέμα, τηλεοπτικά πρωτοσυστήθηκε στο κοινό φέτος στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας. Οι κριτές του έδωσαν το εισιτήριο για το bootcamp, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τα κλικ που απαιτούσε η δοκιμασία και έτσι δεν πήρε το πράσινο φως για το σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Επόμενος σταθμός του το House of fame, όπου μπαίνει για να κυνηγήσει το όνειρό του στο χώρο του τραγουδιού. Ο Τσουκάνης που έχει τελειώσει πολιτικός μηχανικός, παίζει πιάνο, κιθάρα και μπουζούκι και ασχολείται με τη σύνθεση τραγουδιών. Στο House of fame μπαίνει προκειμένου να δουλέψει φωνητικά και να μάθει τα πάντα για το χώρο της μουσικής.

Αναμένουμε την επίδοση που θα έχουν οι δύο νέοι παίκτες από το The Voice και το GNTM στο διαφορετικό ριάλιτι μουσικής του ΣΚΑΪ, House of Fame.

Δείτε επίσης:

House of Fame 5/3: Οι τελευταίες πινελιές μια ανάσα πριν το Live

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post House of Fame: 2 παίκτες από GNTM & The Voice μπαίνουν στην Ακαδημία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα