Εurovision 2021: Τα μεγάλα φαβορί και η τύχη της Ελλάδας

15:45 7/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει και τα φαβορί έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν. Δείτε σε ποια θέση εμφανίζουν οι στοιχηματικές αποδόσεις την Ελλάδα και τη Κύπρο.

Ο δημοφιλής διαγωνισμός τραγουδιού μετά την περσινή… απουσία που πήρε (λόγω της πανδημίας) επιστρέφει φέτος, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 22

Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενώ οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 20 Μαΐου.

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ για την Eurovision 2021

Στον φετινό διαγωνισμό θα λάβουν μέρος 40 χώρες, εκ των οποίων οι 6 (Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) έχουν εξασφαλισμένη θέση στον τελικό, ενώ οι υπόλοιπες 34 θα παλέψουν για τα άλλα 20 εισιτήρια μέσα από τους δύο ημιτελικούς. Σε σχέση με τον διαγωνισμό του 2019, οι Βουλγαρία και Ουκρανία επιστρέφουν στη Eurovision, ενώ αντίθετα οι Αρμενία, Ουγγαρία και Μαυροβούνιο δεν θα πάρουν μέρος.

Την Ελλάδα ως γνωστό θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη ενώ τη Κύπρο η Έλενα Τσαγκρινού.

Σε ότι αφορά τα προγνωστικά και τις τελευταίες αποδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει από τη  Stoiximan, το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού είναι η Μάλτα, η απόδοση της οποίας έχει… κατρακυλήσει στο 3.40, με την Γαλλία να είναι, πλέον δεύτερη, σε απόδοση 5.00. Η Κύπρος, που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν ένα από τα φαβορί, παίζεται πλέον στο 25.00 (στην 7η θέση), ενώ η Ελλάδα δίνεται σε απόδοση 40.00 ( στην 9η θέση).

Μάλτα 3,25Γαλλία 5,25Ελβετία 6,00Ιταλία 8,00Βουλγαρία 17,00Σουηδία 23,00Κύπρος 25,00Φινλανδία 30,00Ελλάδα 45,00Σαν Μαρίνο 30,00Ανάλυση προγνωστικών

Στην πρώτη θέση παραμένει η Μάλτα. Η 18χρονη Destiny θεωρείται ως η επικρατέστερη για να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό, όντας στην πρώτη θέση εδώ και πάνω από έναν μήνα από την κυκλοφορία του τραγουδιού της και μετά.

Την Μάλτα ακολουθούν κατά πόδας η Γαλλία, η Ελβετία και η Ιταλία που δείχνουν να έχουν ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους.

Η Ιταλία θεωρείται η μεγάλη κερδισμένη των τελευταίων εβδομάδων, αποκτώντας ρεύμα που την έχει φέρει στο γκρουπ των πρωτοπόρων και αναμένεται να διεκδικήσει στα ίσα την τρίτη της νίκη στον διαγωνισμό και την πρώτη μετά από 31 χρόνια.

Η Ελλάδα από τη 13η θέση που βρίσκονταν τη προηγούμενη εβδομάδα έχει περάσει στην 9η θέση παρουσιάζοντας ανοδικές τάσεις.  Σε ότι αφορά τη Κύπρο οι τελευταίες αποδόσεις δείχνουν να βρίσκεται στην 7η θέση.

Δείτε ακόμα:

Eurovision 2021: Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρώνEurovision 2021: Αποκλεισμός σοκ – Καλπάζει το El Diablo

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Εurovision 2021: Τα μεγάλα φαβορί και η τύχη της Ελλάδας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα