ΕΡΤ: Η Ηρώ Σαΐα αναλαμβάνει εκπομπή έκπληξη

10:02 23/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η κρατική τηλεόραση έχει ήδη αποδείξει ότι προσπαθεί να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με πλούσιο περιεχόμενο, ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές. Έτσι, η ΕΡΤ ξαναχτυπά κι ετοιμάζει μία συνεργασία έκπληξη με την Ηρώ Σαΐα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly, υπέγραψε έξι ντοκιμαντέρ στην κρατική τηλεόραση με τίτλο «Οι ομορφιές του Πόντου». Μάλιστα, είναι και η ίδια από τον Πόντο, συνεπώς αυτά τα ντοκιμαντέρ θα έχουν και συναισθηματική αξία.

Αξίζει

να σημειώσουμε ότι, εμπλοκή στα ντοκιμαντέρ θα έχει και ο σύζυγος της Ηρώς Σαΐα, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο οποίος θα αναλάβει τα τραγούδια. Τα γυρίσματα για τα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Ηρώ Σαΐα με την ΕΡΤ ξεκινούν ήδη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Η ΕΡΤ φαίνεται πως προσπαθεί να μπει στον ανταγωνισμό πολύ δυναμικά, προσφέροντας στο κοινό πληθώρα επιλογών και ποιοτικών προγραμμάτων. Τα συγκεκριμένα ντοκιμαντέρ έχουν ως στόχο να αναδείξουν τον Πόντο, τις ομορφιές του, την ιστορία του, όλα όσα έχουν μείνει στην αφάνεια και όχι μόνο.

Η Ηρώ Σαΐα έχει συμμετάσχει ανά καιρούς σε τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικά σχήματα και δικές της εμφανίσεις, ενώ δισκογραφικά επέστρεψε με το πρώτο δικό της τραγούδι σε στίχους και μουσικη, «Κάπου Κάπου», από την Panik Oxygen.

Αναμένουμε περισσότερα νέα για τα έξι ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Ηρώ Σαΐα με την ΕΡΤ. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

ΕΡΤ2: Οι νέες εκπομπές και τα νέα πρόσωπα που έρχονταιΌρκος – ΕΡΤ: Η πρώτη ανάγνωση για τη νέα σειρά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΕΡΤ: Η Ηρώ Σαΐα αναλαμβάνει εκπομπή έκπληξη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα