Θέμης Γεωργαντάς: Για αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΙ

19:08 22/10/2021 - Πηγή: Youfly

Με την ίδια εκπομπή αλλά σε νέα τηλεοπτική στέγη θα κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ Θέμης Γεωργαντάς. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς αποφάσισε να μιλήσει για την αποχώρηση του, μετά από μια τριετία, από τον ΣΚΑΙ.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day, ο παρουσιαστής έβαλε τέλος στα σενάρια!

Η αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ και τα νούμερα τηλεθέασης

Ο Θέμης Γεωργαντάς τόνισε, σε γενικές γραμμές, ότι δεν υπήρξε κανένα ζήτημα με την ώρα της εκπομπής, απλά ήταν ένας κύκλος που έκλεισε με τον ΣΚΑΙ: «Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής την τρίτη σεζόν, επειδή όντως κάποια στιγμή έβγαινε πάρα πολύ αργά το βράδυ, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ».

Θέμης Γεωργαντάς: Ο κύκλος μου στον ΣΚΑΙ έκλεισε

Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΙ παραμένουν εξαιρετικές: «Η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά να έχεις συνεργασία με ένα κανάλι οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ καλή εικόνα από τον σταθμό του Φαλήρου».

Όσον αφορά τα περιβόητα νούμερα τηλεθέασης ανέφερε:« Πρέπει να κοιτάμε τα νούμερα, ζούμε από αυτά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο τύπος που θα σηκωθώ στις 06:00 να τα κοιτάξω».

Δείτε ακόμα:

After Dark: Με ποιο πρόσωπο θα κάνει πρεμιέρα ο Θέμης ΓεωργαντάςΤηλεθέαση χθες 21/10: Σασμός, Μέλισσες ή Γη Ελιάς; Μπάρκα ή Καινούργιου;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Θέμης Γεωργαντάς: Για αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΙ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα