Ελένη Μενεγάκη: Ποιος συνεργάτης της ξεκινά εκπομπή στην ΕΡΤ

20:42 11/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ένας αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ετοιμάζεται για το μεγάλο του βήμα. Συγκεκριμένα, ο διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου έρχεται τη νέα σεζόν, όχι στο πλευρό της Ελένης, αλλά στην ΕΡΤ με δική του εκπομπή.

Ο σπουδαίος διατροφολόγος, ο οποίος κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από το κοινό, χάριν στις εξαιρετικές συμβουλές του για

τη διατροφή και την υγεία, συζητά εδώ και αρκετό καιρό για τη νέα του εκπομπή. Θα εστιάζει στην διατροφή και στην υγεία, ενώ αναμένεται να τη βλέπουμε κάθε εβδομάδα, μαγνητοσκοπημένη.

Οι συζητήσεις γύρω από αυτό το ξεκίνημα είχαν γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διατροφολόγος ήταν συνεργάτης της Νάντιας Κοντογεώργη, στην εκπομπή “φλΕΡΤ” την προηγούμενη σεζόν. Σε δική του εκπομπή τον είχαμε δει και στον ΣΚΑΙ, μαζί με την Ζέτα Δούκα στο «Ζω καλύτερα». Μία εκπομπή με επίκεντρο την υγεία που αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, ο Τάσος Παπαλαζάρου είπε το μεγάλο ναι στην ΕΡΤ, με τις διαδικασίες να έχουν ξεκινήσει.

Δείτε επίσης:

ΕΡΤ: Αφιερώματα και εκπομπές για τον ΔεκαπενταύγουστοΕΡΤ: Αποχώρηση σοκ από την πρωινή ζώνη του καναλιού

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ελένη Μενεγάκη: Ποιος συνεργάτης της ξεκινά εκπομπή στην ΕΡΤ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα