Δήμος Βερύκιος: Τι αλλάζει στην συμμετοχή του στο Happy Day

22:02 5/9/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Δήμος Βερύκιος επιστρέφει στο γνώριμο γι’ αυτόν πόστο του σχολιαστή της επικαιρότητας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Η επιστροφή του Δήμου Βερύκιου ωστόσο συνδυάζεται με κάποιες αλλαγές ως προς το χώρο από τον οποίο θα κάνει την παρέμβαση του στην επιτυχημένη εκπομπή του Alpha. Τι εννοούμε;

Ότι πλέον δεν θα γίνεται σύνδεση με το ραδιόφωνο του Alpha 989 απ’ όπου έβγαινε μέχρι πρότινος

κι έκανε το σχόλιο του. Κι αυτό γιατί από αυτή τη σεζόν ο γνωστός δημοσιογράφος μετακινείται στη βραδινή ζώνη του 989 όπου και θα έχει τη δική του εκπομπή. Έτσι οι άνθρωποι του Alpha αναζήτησαν και βρήκαν ένα άλλο χώρο απ’ όπου ο Δήμος Βερύκιος θα παρεμβαίνει καθημερινά στο «Happy Day» για να κάνει το σχόλιο του.

Κατά τα άλλα το «Happy Day» θα κάνει πρεμιέρα στις 7.45 στον Αlpha (θα ξεκινά ένα τέταρτο νωρίτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν) με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι της παρουσίασης για 9η κατά σειρά σεζόν. Μαζί της στο πάνελ την εκππομπής θα βρίσκονται οι  Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Σατσίδης, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Δείτε επίσης:

Έλενα Χριστοπούλου: Κι όμως αυτή είναι η εκπομπή που ετοιμάζειΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης προδίδει την ΑθηνάTop Chef: Ποιοι είναι οι 15 παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Δήμος Βερύκιος: Τι αλλάζει στην συμμετοχή του στο Happy Day appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα