Πρωινή Ζώνη MEGA: Οι μεγάλες πρεμιέρες που έρχονται αύριο

17:21 5/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το MEGA φωνάζει καλημέρα! Η πρωινή ζώνη του MEGA -λου καναλιού κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, στις 6 Σεπτεμβρίου, με δύο πάρα πολύ δυνατές εκπομπές.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα, δύο πολύ γλυκές κι αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, θα καλημερίσουν τους τηλεθεατές, προσφέροντάς τους ενημέρωση και ψυχαγωγία, μαζί με τον πρωινό τους καφέ.

Οι

δύο κεντρικές παρουσιάστριες έρχονται με πολύ δυνατές ομάδες, μπαίνοντας για τα καλά στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης. Το πρώτο MEGA Καλημέρα θα μας λέει η Ελεονώρα Μελέτη, στις 07:50.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Μαζί της ο Κώστας Τσουρός. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Με αυτή την ανατρεπτική και απολαυστική παρέα, λοιπόν, θα ξεκινάμε την ημέρα μας κάθε πρωί. Μια παρέα που έχει άποψη, αυθορμητισμό, χιούμορ και ξέρει να μεταδίδει θετική ενέργεια.

Η σκυτάλη στην Δανάη Μπάρκα

Το Πάμε Δανάη επιστρέφει ανανεωμένο! Στις 10:50, η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Τιμόθεος Ζαχαράτος έρχονται να μας κρατήσουν συντροφιά, με ένα ψυχαγωγικό κι ευχάριστο πρόγραμμα.

Όλα είναι έτοιμα για την πρωινή ζώνη του MEGA, με την μεγάλη πρεμιέρα των δύο εκπομπών να μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το MEGAλο κανάλι ξεκινάει δυναμικά, με τα πιο δυνατά κι αγαπημένα μας ονόματα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Δείτε επίσης:

Πάμε Δανάη: Το πρώτο τρέιλερ και η πρεμιέρα της εκπομπήςMEGA: Πότε κάνουν πρεμιέρα Μενεγάκη, Μελέτη και Μπάρκα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Πρωινή Ζώνη MEGA: Οι μεγάλες πρεμιέρες που έρχονται αύριο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα