Γιώργος Σαμπάνης και SNIK στο πιο ανατρεπτικό σχήμα της χρονιάς

14:26 22/9/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα δίδυμο που ελάχιστοι περίμεναν ετοιμάζεται ταράξει την Αθηναϊκή νύχτα. Γιώργος Σαμπάνης και SNIK θα βρεθούν μαζί σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί, αυτόν τον χειμώνα.

Σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων βρίσκεται η μουσική συνεργασίας της χρονιάς. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί στο ίδιο σχήμα με τον SNIK, με μια ακόμα εκρηκτική  γυναικεία παρουσία δίπλα τους. Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την οριστική συμφωνία.

Σαμπάνης – Snik – Josephine

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές θα

βρεθούν, από τον Νοέμβριο, σε μαγαζί στην Πειραιώς. Δίπλα τους θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, και η δυναμική Josephine. Εάν αυτό τελικά οριστικοποιηθεί, θα είναι η πρώτη φορά που ο SNIK εμφανίζεται σε τέτοιου είδους μαγαζί.

Μάλιστα οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, που πλέον διευθετούνται λεπτομέρειες όπως η ώρα εμφάνισης αλλά και η σειρά του προγράμματος.

Δείτε ακόμα:

Η συγκινητική αφιέρωση της Ελένης Φουρέιρα στον Mad ClipΜίκης Θεοδωράκης – Μελίνα Μερκούρη: Η συνεργασία που έγραψε ιστορίαΈξοδος ‘21: Η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στον Πολυχώρο Λιπασμάτων

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιώργος Σαμπάνης και SNIK στο πιο ανατρεπτικό σχήμα της χρονιάς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα