Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2ος κύκλος: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

12:46 27/7/2021 - Πηγή: Youfly

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ξεκίνησαν κι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες με τους νέους πρωταγωνιστές!

Η κωμική σειρά της ΕΡΤ γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό, με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Σε αυτό έπαιξε φυσικά ρόλο το γεγονός ότι η παραγωγή ανταποκρίθηκε γρήγορα στις πρώτες κατηγορίες, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από το καστ. Έτσι, στον Πλάτανο κατέφθασε

ο Τάσος Χαλκιάς και οι τηλεθεατές σε σύντομο χρονικό διάστημα τον “αγκάλιασαν”.

Οι νέοι κάτοικοι που αναστατώνουν το χωριό

Ο δεύτερος κύκλος, όμως, του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, φέρνει νέα πρόσωπα και νέες εξελίξεις. Στον Πλάτανο, λοιπόν, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Πουλόπουλος, καταφθάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος παρέα με τη Βαλέρια Κουρούπη. Ο Σεργουλόπουλος θα υποδυθεί έναν άντρα με ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν, το οποίο θα αποκαλυφθεί αργά. Όταν, όμως, βγουν στην επιφάνεια τα μυστικά, θα επηρεαστούν όλοι οι κάτοικοι του χωριού! Από την άλλη, η Κουρούπη θα παίξει τη σύζυγό του.

Ήδη από χθες μάλιστα κυκλοφόρησε το τρέιλερ τους δεύτερου κύκλου, όπου βλέπουμε όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Του Πλατανιώτες, τους Αθηναίους, τους Φωτεινιώτες, τους Ετεροδημότες και τους Ιταλούς. Στους τελευταίους ανήκουν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Βαλέρια Κουρούπη!

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα μας προϊδεάζουν για μοναδικές και ξεκαρδιστικές στιγμές στη νέα σεζόν του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Οι νέοι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι για όλα, να έρθουν και να ξεσηκώσουν το χωριό!

Δείτε επίσης: 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ηθοποιός ανακοίνωσε ότι φεύγει από τη σειράΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο νέος πρωταγωνιστής έκπληξη της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2ος κύκλος: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
χαιρέτα μου τον πλάτανο β κυκλοσ
Τυχαία Θέματα