Αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Αδάμ από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

18:33 30/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Μιχάλης Αδάμ έφυγε και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης τον αποχαιρετά…

Πριν από 21 χρόνια περίπου με πήρε τηλέφωνο ένα κύριος πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι έχει έρθει από τη Νέα Υόρκη κα πως ετοιμάζει μια παράσταση στο θέατρο Χώρα στην Κυψέλη η οποία θα είναι μια συγγραφή από κλασικά κομμάτια, τραγούδια και χορευτικά κάποιων πολύ σημαντικών αμερικάνικων μιούζικαλ. Μου είπε ότι το μιούζικαλ είναι η αδυναμία του. Ότι το λατρεύει

και πως έχει μάθει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει «άλλος» που να μπορεί να του φτιάξει ένα πρόγραμμα  για την παράσταση. Ένα πρόγραμμα από αυτά που πουλάνε οι ταξιθέτριες εννοώ, που να περιέχει την ιστορία του μιούζικαλ και να είναι ένα βιβλίο. Όντως η συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Εξάντα της αξέχαστης Μάγδας Κοτζιά έφτιαξε ένα βιβλίο που λεγόταν η μαγεία του μιούζικαλ. Όπως και η παράσταση δηλαδή. Το οποίο περιείχε όλη την ιστορία του θεατρικού και κινηματογραφικού μιούζικαλ. Καθώς και τις προσπάθειες μεταφοράς στην Ελλάδα όλου αυτού. Καθώς και μια αναφορά στο ελληνικό μουσικό θέατρο γενικά και την επιθεώρηση.

Το πρόγραμμα φτιάχτηκε. Και κάποιο διάστημα πουλιόταν και στα βιβλιοπωλεία. Με τον Μιχάλη Αδάμ μετά από αυτό μπορεί να μην συνεργαστήκαμε ξανά, αλλά μείναμε φίλοι με βάση την εκτίμηση του ενός για τον άλλον.

Ο Μιχάλης Αδάμ είχε πάθος με το μιούζικαλ

Ο Μιχάλης Αδάμ είχε πάθος με το μιούζικαλ και αυτό το πάθος το έριξε μαζί με όλη του τη ζωή σε όλα αυτά που παρουσίασε στο Θέατρο Badminton ως θεατρικός επιχειρηματίας για αρκετά χρόνια….

Έκανε μεγάλη προσπάθεια να φέρει το μιούζικαλ στην Ελλάδα.

Είχε όραμα ως θεατρικός επιχειρηματίας. Ο Μιχάλης Αδάμ έφυγε την περασμένη Παρασκευή στα 62 του μόλις χρόνια. Και γράφω αυτό το σημείωμα για να του πω καλό ταξίδι και να είναι καλά εκεί που πήγε. Στο κάτω κάτω άνοιξε δρόμους.

Ήταν πάντα γελαστός, πάντα κεφάτος και πάντα έτοιμος για την προσπάθεια να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Τέτοιοι άνθρωποι πάντα σε συγκινούν και τους σέβεσαι…

Δείτε επίσης:

Μιχάλης Αδάμ: Πέθανε ο θεατρικός παραγωγός του MasterClassΠοια ιστορική παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Λαμπέτη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Αδάμ από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα