Celebrity Game Night: Πρεμιέρα για τη Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA

18:30 30/3/2021 - Πηγή: Youfly

To «Celebrity Game Night», το απόλυτο παιχνίδι της παρέας και της διασκέδασης κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA με την μοναδική Σμαράγδα Καρύδη. Κάθε Πέμπτη βράδυ η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Οι πρώτοι 6 celebrities είναι πανέτοιμοι να διαγωνιστούν σε αγαπημένα, αλλά και διασκεδαστικά νέα

παιχνίδια. Η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Αλέξανδρου.

Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του Celebrity Game Night

Από τα κλασικά «Popped Quiz» και το «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο», στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν, μέχρι τα ολοκαίνουργια «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κράτα το Παντελόνι» οι αγαπημένοι καλεσμένοι καλούνται να τα «δώσουν όλα».

Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα. Από αυτό το μοναδικό πάρτι, δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», ανεβάζει το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνει το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς. Η συνέχεια απολαυστική!

ΣυντελεστέςΠαραγωγός: BARKINGWELL MEDIAProject Manager: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑExecutive Producer: ΝΤΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΥ – ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝΔιεύθυνση Παραγωγής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥΑρχισυνταξία: ΑΝΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣκηνοθεσία: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

Δείτε επίσης: 

Celebrity Game NightMega: Oι πρώτοι καλεσμένοι της ΚαρύδηCelebrity Game Night: Πρεμιέρα για Σμαράγδα Καρύδη στη σκιά Αθερίδη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Celebrity Game Night: Πρεμιέρα για τη Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα