Από τον Σιωπηλό Δρόμο, στον Σασμό – Ποιος ηθοποιός έκλεισε

17:07 8/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ολοκληρώνεται σταδιακά το καστ για τη νέα δραματική σειρά που ετοιμάζει ο ALPHA. Ένα ακόμη πρόσωπο – έκπληξη υπέγραψε για τη νέα αυτή παραγωγή που ξεκινάει τα γυρίσματα σύντομα. Ο Στάθης Μαντζώρος θα αποτελεί μέλος της ομάδας “Σασμός”, σε έναν ρόλο έκπληξη.

Τον Στάθη Μαντζώρο τον είδαμε τελευταία στην πολύ επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι” στο θέατρο

Παλλάς, αλλά και στις οθόνες μας. Το πέρασμα που έκανε από τις Άγριες Μέλισσες έδωσε φως στην υπόθεση του Νέστορα, ενώ καθήλωσε τους τηλεθεατές, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η συμμετοχή του, μάλιστα, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος θα δώσει φως στην υπόθεση. Υποδύεται έναν χαρακτήρα με σκοτεινό παρελθόν και επικίνδυνους στόχους. Ο Ηρακλής Μίσχος, πρώην συνεργάτης του Σπύρου Καρούζου, θα κάνει ακόμη πιο περίπλοκη την υπόθεση της απαγωγής, φέρνοντας στην επιφάνεια μυστικά, πολύ καλά κρυμμένα.

Η υπόθεση της νέας σειράς

Η σειρά στηρίζεται σε ένα πολύ γνωστό βιβλίο, το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, και παρουσιάζει την Κρήτη που ξέρει να συγχωρεί. Μία βεντέτα από το παρελθόν, επηρεάζει τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Το σενάριο εξιστορεί την αληθινή ιστορία μια βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών. Η ιστορία αυτή, ανοίγει έναν ατέρμονο κύκλο αίματος από γενιά σε γενιά. Θα μπορέσει ένας μεγάλος έρωτας να σβήσει το μίσος χρόνων; Τα γυρίσματα της σειράς “Σασμός” θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη και ο Στάθης Μαντζώρος θα υποδυθεί έναν ρόλο που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην υπόθεση.

Δείτε επίσης:

Μαρία Τζομπανάκη: Και πάλι στην τηλεόραση σε νέα δραματική σειράΠοιος ηθοποιός έκλεισε στη νέα σειρά «Σασμός» του Alpha

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Από τον Σιωπηλό Δρόμο, στον Σασμό – Ποιος ηθοποιός έκλεισε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα