Ήλιος: Ο Πέτρος δέχεται δολοφονική επίθεση εξαιτίας του Φίλιππου

12:23 8/5/2021 - Πηγή: Youfly

Το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο, με τους πρωταγωνιστές να μπλέκουν σε όλο και πιο περίπλοκες κατάστασης. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά θα βρεθεί ο Πέτρος, ο οποίος θα δεχτεί μία επίθεση, στη σειρά Ήλιος. Μπορεί αυτό να φαντάζει απλό, καθώς πολλοί θα το θεωρήσουν ως ένα ατύχημα, όμως δε θα είναι έτσι.

Ο Πέτρος θα βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση, με την Λήδα να ανησυχεί πολύ. Σε μία βόλτα που θα πραγματοποιήσει με το ποδήλατο, θα βρεθεί πολύ κοντά στον θάνατο. Κάποιος θα προσπαθήσει να τον σκοτώσει, κάνοντας το περιστατικό να φανεί

σαν ατύχημα. Μέσα από αυτό, θα θελήσει να προειδοποιήσει τον Φίλιππο πως το τέλος του πλησιάζει.

Χτυπώντας ένα από τα παιδιά του, ο δράστης επιθυμεί να προκαλέσει την οργή, αλλά και τον τρόμο του Φίλιππου. Μόνο που το ένα περιστατικό συμβαίνει μετά το άλλο, με τον Λαϊνά να αντιλαμβάνεται πως δεν είναι τίποτα τυχαίο. Μετά το πτώμα της νεαρής γυναίκας που βρίσκεται στο αυτοκίνητο και την ξαφνική δηλητηρίαση, τώρα δέχεται επίθεση και ο Πέτρος, στη σειρά Ήλιος.

Όλα αποτελούν κομμάτια ενός παζλ που ενώνονται σταδιακά. Αυτός που θέλει να βλάψει τον Φίλιππο θέλει είτε να τον σκοτώσει, είτε να τον κλείσει για πάντα στη φυλακή. Στόχος του είναι να τον απομακρύνει από τα κοντινά του άτομα.

Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις παρανοϊκές ενέργειες; Σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο Φίλιππος και πώς θα τον καθησυχάσουν ο Λαϊνάς και η αγαπημένη του Διώνη;

Δείτε επίσης:

Ήλιος: Η Μπέτυ έτοιμη να σκοτώσει τον Γιάννη για εκδίκησηΉλιος Επόμενα Επεισόδια: Περίληψη και φωτογραφίες (155 – 159)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Ήλιος: Ο Πέτρος δέχεται δολοφονική επίθεση εξαιτίας του Φίλιππου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα