Dune: Και η Léa Seydoux στη δεύτερη ταινία – Ο ρόλος έκπληξη

12:12 22/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η Léa Seydoux εντάχθηκε στο καστ του 2ου μέρους της επιστημονικής φαντασίας Dune με ρόλο έκπληξη.

Ο ρόλος της Léa Seydoux στο 2ο μέρος του Dune

Στο «Dune 2» θα δούμε την Léa Seydoux στον κρίσιμο ρόλο της Lady Margot, ενός ζωτικού συμμάχου του Paul Atreides (Timothée Chalamet) στον πόλεμο του με το House of Harkonnen.

Στο μυθιστόρημα «Dune» του Φρανκ Χέρμπερτ, η Lady

Margot συμμετέχει από νωρίς στην ιστορία, όταν αφήνει μια κριτική προειδοποίηση στη μητέρα του Πωλ, Lady Jessica (Ferguson), σχετικά με την προδοσία που τους περιμένει μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Οίκο Χάρκονεν. Αν και η ταινία δεν ακολούθησε ακριβώς αυτή τη σειρά, η Lady Margot ως μέλος του Bene Gesserit έχει να παίξει σημαντικό ρόλο στο δεύτερο μισό της ιστορίας, με τη Feyd-Rautha και τον σύζυγό της, Count Fenring (ένα ρόλος που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί).

Ίσως περισσότερο γνωστή για την ερμηνεία της στις τελευταίες ταινίες του Τζέιμς Μποντ, “Spectre” και “No Time to Die”, η Seydoux πρωταγωνίστησε πρόσφατα μαζί με τον Viggo Mortensen και την Kristen Stewart στο “Crimes of the Future” του σκηνοθέτη David Cronenberg.

Το πρώτο Dune έφερε μεγάλα έσοδα και κέρδισε 6 βραβεία Όσκαρ

Το πρώτο «Dune» κέρδισε 400,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ένα από τα μεγαλύτερα εισπρακτικά έσοδα των ημερήσιων κυκλοφοριών της Warner Bros. στο HBO Max το 2021. Το εγχώριο ντεμπούτο του με $41 εκατομμύρια ήταν το μεγαλύτερο Σαββατοκύριακο έναρξης του στούντιο για μια υβριδική κυκλοφορία εκείνη τη χρονιά. Η ταινία ήταν υποψήφια για 10 Βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, και κέρδισε έξι, για ήχο, οπτικά εφέ, σχεδιασμό παραγωγής, πρωτότυπη μουσική, μοντάζ και φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣDune 2: Ο «Έλβις» Austin Butler θα παίξει τον κακό χαρακτήρα

Ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve που συνυπογράφει το σενάριο με τον Jon Spaihts, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα του σίκουελ του «Dune» μέσα στη χρονιά, με τους Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Stellan Skarsgard και Dave Bautista να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους. Μαζί τους θα είναι οι νέοι ηθοποιοί Austin Butler (ως Feyd-Rautha Harkonnen, διάδοχος του House of Harkonnen), Christopher Walken (ως αυτοκράτορας Shaddam IV) και Florence Pugh (ως κόρη του αυτοκράτορα, πριγκίπισσα Irulan).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣDune Μέρος 2: Ο ρόλος έκπληξη του Christopher Walken στην ταινία

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Dune: Και η Léa Seydoux στη δεύτερη ταινία – Ο ρόλος έκπληξη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα