Αγγελική Νικολούλη: Το φως στο τούνελ της τηλεθέασης

14:39 17/10/2020 - Πηγή: Youfly

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε και φέτος στη συχνότητα του Alpha με το Φως στο Τούνελ κι απέδειξε, με την τηλεθέαση, για μία ακόμα χρονιά πως ωριμάζει σαν το κρασί – το παλιό το καλό. Κι όσες εκπομπές κι αν προκύπτουν κάθε χρόνο το Φως στο Τούνελ παραμένει μία σταθερή αξία κάθε Παρασκευή βράδυ.

Το Φως
στο Τούνελ

Το Φως στο Τούνελ ξεκίνησε για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στις 3 Οκτωβρίου του 1995 από τότε μέχρι και σήμερα μπορεί να έχει αλλάξει τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς καταφέρνει όμως να διεκδικεί να κρατάει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις που ειδικά τη φετινή σεζόν οι περισσότερες εκπομπές, τις βλέπουν με τα κυάλια.

Την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκανε πρεμιέρα για … 26η χρονιά διεκδικώντας επί ίσοις όροις τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής της ιδιωτικής τηλεόρασης μαζί με το Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη.

Η εξυχνίαση εγκλημάτων και η ανεύρεση αγνοουμένων είναι ο στόχος της εκπομπής. Μέχρι σήμερα η εκπομπή έχει οδηγήσει στον εντοπισμό περισσότερων από 1.500 ατόμων.

Η Αγγελική Νικολούλη και η τηλεθέαση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο παρουσίασης της εκπομπής που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει όχι να αντιγράψει ούτε καν να πάρει στοιχεία. Μία μαέστρος που έχει την εκπληκτική ικανότητα να διευθύνει το συναίσθημα του τηλεοπτικού κοινού μέσα σε ελάχιστα λεπτά και να τα αλλάζει στη στιγμή.

Η εκπομπή της προβάλλεται για τουλάχιστον 3 ώρες και χθες κατάφερε να ξεπεράσει στο δυναμικό κοινό το 15% ενώ στο γενικό σύνολο σε τέταρτο έφτασε και το 20%.

Το κοινό ακολουθεί την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ για 26 χρόνια και η υψηλή τηλεθέαση που καταφέρνει να αποσπά ακόμα και σήμερα που τα τηλεοπτικά δεδομένα έχουν αλλάξει δείχνει ότι ο τηλεθεατής ξέρει να ξεχωρίσει τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια που σέβεται τις επιλογές του και τις στηρίζει.

Δείτε επίσης περισσότερα για την πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Αγγελική Νικολούλη: Το φως στο τούνελ της τηλεθέασης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα