The Bachelor: Διπλή αποχώρηση για Έλενα και Μαγδαληνή

08:57 17/10/2020 - Πηγή: Youfly

Διπλή αποχώρηση είχαμε στο επεισόδιο του Bachelor χθες, αφού αποχώρησε η Έλενα μετά την τελετή, αλλά εκτός οικειοθελώς βρέθηκε και η Μαγδαληνή.

Αποχώρησε τελικά άνευ τριαντάφυλλου και μέσα σε κλίμα έντασης η Έλενα Μπάση. Νωρίτερα η Μαγδαληνή ανακοίνωσε στον Παναγιώτη ότι φεύγει οικειοθελώς μη αντέχοντας το κλίμα στη βίλα.

“Το ερωτικό μου ταξίδι τελειώνει εδώ, λάθος έκανε ο Παναγιώτης όχι εγώ” σχολίασε η Έλενα. Ο Παναγιώτης

από την πλευρά του έδειξε προβληματισμένος στο τέλος της τελετής, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στην Έλενα και την Εριέτα. Μάλιστα ζήτησε λίγο χρόνο, απομακρύνθηκε από το γύρισμα, πλησίασε το χώρο με τους καναπέδες και αναποδογύρισε το τραπεζάκι.

Στη συνέχεια επέστρεψε, αντικρίζοντας την Εριέτα με δάκρυα στα μάτια, σε αντίθεση με την Έλενα που περίμενε την ανακοίνωση από τον Bachelor. Τελικά ο Παναγιώτης έδωσε στην Εριέτα, αφήνοντας την Έλενα εκτός. Νωρίτερα η Μαγδαληνή ανακοίνωσε στον Bachelor ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, καθώς δεν αντέχει την όλη κατάσταση.

Η έκρηξη της Έλενας για τη διπρόσωπη Αναστασία του Bachelor

Η Έλενα κατά τη διάρκεια της τελετής των ρόδων κατηγόρησε την Αναστασία ότι είναι διπρόσωπη, διευκρινίζοντας ότι η Μαριεύη έκανε πολύ καλά που της έριξε στην προηγούμενη τελετή ρόδων τη σαμπάνια. Στη συνέχεια η Εριέττα πήρε από το χέρι τον Παναγιώτη, εξηγώντας του ότι η Αναστασία είναι θεατρίνα. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης ενώπιον όλων των κοριτσιών ζήτησε από την Αναστασία να έρθει μαζί του. Εκείνη αφού του ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσει σαν εμφάνιση αλλά σαν παρουσία, του είπε ότι αν θέλει μπορεί να πάρει το τριαντάφυλλο πίσω. Εκείνος δεν το πήρε πίσω, ωστόσο έδειξε προβληματισμένος με την όλη ένταση με επίκεντρο το πρόσωπο της συγκεκριμένης παίκτριας. «Εγώ έχω συναισθήματα, όποια θέλει να παίξει θα φανερωθεί. Εγώ ζω την κάθε στιγμή», είπε στη συνέχεια ο Παναγιώτης.

«Πρόβατα» οι καλλονές κατά τη Χριστίνα

Την ίδια στιγμή στο σπίτι η Χριστίνα δέχεται τα πυρά των κοριτσιών σε σχέση με το σχόλιό της την ώρα του αγώνα είναι όλες είναι πρόβατα. Η Αντζελίνα της απάντησε με το δικό της τρόπο: «Μάλλον η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει είναι τσοπάνης, γι’ αυτό το είπε». Η Έλενα τη συμβούλεψε να είναι γυναίκα και όχι κορίτσι, τονίζοντάς της ότι δεν ανέχεται να την προσβάλουν. Στη συνέχεια η Χριστίνα ενώπιον όλων ζήτησε συγνώμη για τη λέξη πρόβατο από την στενοχωρημένη Έλενα.

Αγώνας μπάσκετ στο Bachelor για τα μάτια του Παναγιώτη

Η πρωινή εμφάνιση του Παναγιώτη στη βίλα ενθουσίασε τα κορίτσια. Ο bachelor τους ενημέρωσε ότι θα μετέχουν σ’ έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ και θα πρέπει να χωριστούν σε ομάδες.

Η διαδικασία έγινε, ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσουν τον αγώνα η Χριστίνα παρενέβη κατηγορώντας την Εριέττα για όσα είπε για τη Μαριεύη και τη Μαγδαληνή. Για την ακρίβεια είπε ότι η Εριέττα σχολιάζοντας το ραντεβού της Μαγδαληνής και της Μαριεύης με τον Παναγιώτη ανέφερε ότι δεν θα γυρίσει καμία με τριαντάφυλλο. Συγκεκριμένα κατά τη Σοφία η Εριέτα είπε ότι η Μαριεύη είναι ωραία κοπέλα, ενώ η Μαγδαληνή έχει καλό χαρακτήρα. Η Εριέττα ξαφνιάστηκε και ανέφερε ότι δεν ήθελε να μειώσει εμφανισιακά τη Μαγδαληνή έναντι της Μαριεύης και απόρησε με την επίθεση της Χριστίνας.

Ο Παναγιώτης έκπληκτος παρακολουθούσε την κόντρα των κοριτσιών. Η Μαγδαληνή στη συνέντευξη δεν έκρυψε το στενοχώρια της για όσα είπε η Χριστίνα. Μάλιστα είπε ότι την πρόσβαλε η Χριστίνα μπροστά στον Παναγιώτη.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά και η νικητήρια ομάδα της Αντζελίνας κέρδισαν το πιτζάμα πάρτυ στο σπίτι του Παναγιώτη. Εκεί βρέθηκαν η Μαρίνα, η Ραφαέλα, η Αντζελίνα, η Βίβιαν και η Αναστασία. Τα κορίτσια εμφανίστηκαν με τα νυχτικά τους. Ο bachelor τους είχε ετοιμάσει μπέργκερ και σανγκριά.  Αφού έκαναν τραμπολίνο και τσιμπολόγησαν ο Παναγιώτης κάλεσε την Αναστασία να τα πούνε. Εκείνη αρχικά δήλωσε ότι ντρέπεται αλλά στη συνέχεια τον τράβηξε και τον φίλησε με πάθος.

Εκείνος στη συνέχεια αφού δήλωσε ότι ένιωσε το κορμί της Αναστασίας να τρέμει, είπε ενώπιον των κοριτσιών ότι την επέλεξε να δώσει το τριαντάφυλλο: «Θέλω να το δώσω με πολύ αγάπη και καθαρή σκέψη στην Αναστασία», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας άφωνη τη Μαρίνα που δεν το περίμενε. Και η Αντζελίνα αντέδρασε με χιούμορ: «Μία σφουγγαρίστρα ρε παιδιά για τα σάλια της Αναστασίας. Αυτή ήταν που δεν θα τον φίλαγε».

Ατομικό ραντεβού με τη Μαγδαληνή ο Bachelor

Στη συνέχεια κατόπιν επιλογής των συγκατοίκων η Μαγδαληνή πήγε στο ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη.

Ο Bachelor την περίμενε στο σπίτι του για να της δείξει το ταλέντο του στη ζωγραφική και συγκεκριμένα στις μινιατούρες. «Είναι ευαίσθητη κοπέλα η Μαγδαληνή, φοβάμαι μην την κάνω να στενοχωρηθεί» είπε ο Παναγιώτης, ο οποίος τελικά δεν της έδωσε τριαντάφυλλο.

Τέλος, Mπορεί να γράφεται ότι νικήτρια του The Bachelor και αυτή που στο τέλος κερδίζει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι η Σία, αλλά αυτό όπως και πολλά άλλα που έχουν ειπωθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post The Bachelor: Διπλή αποχώρηση για Έλενα και Μαγδαληνή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα