Αγγελική: Η Τζένη εκδικείται τους Αργυρούς με φρικτό τρόπο

13:54 8/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα βήμα πριν τα διαλύσει όλα είναι μια κεντρική πρωταγωνίστρια, η οποία φημίζεται για τις εντάσεις, αλλά και για τις δολοπλοκίες. Η Τζένη, μετά τα τελευταία επεισόδια με τον Στέφανο, τον Παύλο και την Αγγελική, βρίσκεται πολύ κοντά στο να βάλει τέλος στην οικονομική συμφωνία της οικογένειας των Αργυρών. Βαθιά πληγωμένη και μόνη, νιώθει πως τίποτα πια δε την κρατάει.

Η ίδια γνωρίζει πως, ο μόνος τρόπος για να πάρει αυτό που της αναλογεί, είναι να τους καταστρέψει οικονομικά. Το όνομα της οικογένειας θα στιγματιστεί, ενώ η Αθηνά και οι γιοι της θα

βρεθούν στο έλεος του Θεού. Με ποιον τρόπο θα το πετύχει αυτό και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Η συνάντηση με τον Σταυριανό

Η Τζένη επιχειρεί μία συνάντηση με τον επιχειρηματία Σταυριανό, με σκοπό να συζητήσουν την συμφωνία που έχει γίνει με τους Αργυρούς, στη σειρά Αγγελική. Η ίδια του ζητάει να κάνουν μία μεγάλη συζήτηση επί του θέματος, αναλύοντας τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά, αυτής της συνεργασίας.

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, καταφέρνει και πείθει τον Σταυριανό να αποσύρει το χρηματικό ποσό. Το ποσό, δηλαδή που θα επένδυε εκ μέρους του βρετανικού ιπποδρομίου. Μία τέτοια εξέλιξη θα τσάκιζε την οικογένεια, καθώς όλοι τους βασίζονταν σε αυτή την μεγάλη οικονομική συμφωνία. Η Τζένη νιώθει για ακόμη μία φορά κερδισμένη, ενώ μέσα της έχει την ελπίδα πως σύντομα θα τρέξουν όλοι ξανά κοντά της.

Η Αθηνά ενημερώνεται και βάζει τάξη

Για την οδυνηρή αυτή εξέλιξη, ενημερώνεται η Αθηνά. Η χαρά που επικρατεί στο σπίτι, εξαιτίας της σχέσης του Στέφανου και της Αγγελικής, δε θα κρατήσει για πολύ. Ακόμη και με έμμεσο τρόπο, η Τζένη θα καταφέρει να επέμβει, δημιουργώντας αναστάτωση.

Μετά την συνάντηση που θα πραγματοποιήσουν ο Στέφανος και η Αθηνά με τον Σταυριανό, θα καταλάβουν πως πίσω από την ‘κατεστραμμένη’ αυτή συμφωνία, κρύβεται η Τζένη και η δίψα της για εκδίκηση, στη σειρά Αγγελική. Έτσι, η Αθηνά θα τολμήσει να ζητήσει από τον γιο της να κάνει μία μικρή υποχώρηση. Αφού συναντηθεί με την ίδια, η Τζένη θα της ξεκαθαρίσει πως θέλει να επιστρέψει στη ζωή του Στέφανου.

Έτσι, η Αθηνά θα του ζητήσει να την προσλάβει ξανά στην εταιρεία, με σκοπό να αναλάβει η ίδια την διαπραγμάτευση με τον Σταυριανό. Κάτι που, φυσικά, θα εξοργίσει τον πρωταγωνιστή και θα προβληματίσει την Αγγελική.

Δείτε επίσης:

Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική μαζί – Η αντίδραση της ΑθηνάςΑγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 94-97

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αγγελική: Η Τζένη εκδικείται τους Αργυρούς με φρικτό τρόπο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα