Πέθανε αιφνίδια σε ηλικία 33 ετών η Έλλη Διβάνη – γόνος του γνωστού ξενοδοχειακού ομίλου. Ποια είναι η ιστορία των καινοτόμων ξενοδοχείων «Διβάνη»

Έφυγε από τη ζωή στα 33 της χρόνια η Έλλη Διβάνη, εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ».

Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η Έλλη Διβάνη κηδεύεται αύριο Τρίτη 9 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Αφήνει πίσω

τη μητέρα της Σοφία, θείους και ξαδέρφια. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, την Τρίτη 9 Μαρτίου και ώρα 11.30π.μ.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τα γενέθλιά της. Την περασμένη Πέμπτη, ημέρα των γενεθλίων της, η 33χρονη Έλλη ήταν στο σπίτι της στο Ψυχικό μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ έπεσε να κοιμηθεί, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη.

Την επόμενη μέρα το πρωί πήγε η μητέρα της να την ξυπνήσει και διαπίστωσε ότι η κόρη της είχε πεθάνει. Σήμερα αναμένεται να βγει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας.

Διαβάστε την ιστορία του ξενοδοχειακού ομίλου «Διβάνη»:
Ο καινοτόμος επιχειρηματίας που το 1958 έκανε ξενοδοχείο με ξεχωριστό λουτρό σε κάθε δωμάτιο. 60 χρόνια μετά έχει ηγετικό ρόλο στο χώρο του τουρισμού

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Πέθανε αιφνίδια σε ηλικία 33 ετών η Έλλη Διβάνη – γόνος του γνωστού ξενοδοχειακού ομίλου. Ποια είναι η ιστορία των καινοτόμων ξενοδοχείων «Διβάνη» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα