Άλκηστις Ζιρώ: Έχω κοινά στοιχεία με την Κατερίνα στην Αγγελική

14:35 24/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η Άλκηστις Ζιρώ μίλησε στο Happy Day για την Αγγελική και τον ρόλο της ως Κατερίνα στη σειρά, καθώς και για τις ομοιότητες που έχει με τον αληθινό της χαρακτήρα.

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με την Κατερίνα, αλλά διαφοροποιείται ο τρόπος που τα εκφράζουμε. Εγώ είμαι λίγο πιο αθυρόστομη». Η Άλκηστις Ζιρώ, η Κατερίνα της αγαπημένη σειράς του Alpha, «Αγγελική», μίλησε στην κάμερα

του Happy Day και στην δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη. Η Κατερίνα έχει δημιουργήσει πολλούς διαδικτυακούς φίλους, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να την… προστατεύσουν από τον Δημήτρη (Πάνος Βλάχος). «Μου λένε δε βλέπεις μπροστά σου; Τι κάνεις; Φύγε… Τρέχα… Είναι ωραίο το ότι παθιάζονται τόσο πολύ».

Η Άλκηστις Ζιρώ μιλάει για τον ρόλο της ως Κατερίνα στη σειρά Αγγελική

Ωστόσο δικαιολογεί την ηρωϊδα για τη στάση της: «Όλοι την έχουμε πατήσει στη ζωή ή έχουμε εθελοτυφλήσει. Νομίζω ότι είναι πολύ ανθρώπινο το πώς συμπεριφέρεται η Κατερίνα». Όσο για το πώς αισθάνεται που συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή… «ο Πάνος Βλάχος –με τον οποίο έχουμε τις περισσότερες σκηνές- με έχει βοηθήσει πολύ να ξεμπλοκάρω και να αφήσω πίσω τις ανασφάλειές μου» υπογραμμίζει η Άλκηστις Ζιρώ.

Δείτε το trailer:

Αγγελική 24 Νοεμβρίου

Η Κατερίνα με τον Δημήτρη βρίσκουν την Όλγα αναίσθητη και προσπαθούν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο. Ο Νικόλας συζητάει για τον Παύλο με την Τζένη και τον Στέφανο μέχρι που εκείνη θέτει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, ενώ την ίδια ώρα εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς.H οποία υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον. Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά. Εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

Δείτε επίσης: Πάνος Βλάχος – Αγγελική: Οφείλω πολλά στην Φιλαρέτη Κομνηνού

The post Άλκηστις Ζιρώ: Έχω κοινά στοιχεία με την Κατερίνα στην Αγγελική appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα