Άγριες Μέλισσες: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Φεβρουάριο

13:47 2/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Φεβρουάριος τελείωσε, με τις «Άγριες Μέλισσες» να διατηρούν την απόλυτη κυριαρχία στην τηλεθέαση. Η αγαπημένη μας σειρά, κράτησε πολύ υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, 1.794.698 τηλεθεατές.

Στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1

ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης. Όλα αυτά, με μέσο όρο 31,7%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 9,7 μονάδες.

Ο Φεβρουάριος απέδειξε πως η δυναμική της σειράς Άγριες Μέλισσες στην τηλεθέαση των γυναικών, ήταν εντυπωσιακή. Σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 42,5%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 28,6%.

Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να γράφουν στον τηλεοπτικό αέρα την πιο δυνατή ιστορία. Ο Μάρτιος προβλέπεται εξίσου δυνατός, καθώς οι σεναριογράφοι έχουν φροντίσει να καθηλώσουν το κοινό με τις νέες εξελίξεις και ανατροπές.

Ο γάμος της Ελένης, αλλά και η δίκη του Βόσκαρη έρχονται ως δύο από τα πιο δυνατά περιστατικά, που θα ανεβάσουν για ακόμη μία φορά τις Άγριες Μέλισσες στην κορυφή της τηλεθέασης. Το κοινό ανυπομονεί να έρθει η κάθαρση ορισμένων ηρώων, γεγονός που προβλέπεται να δούμε μέσα στον Μάρτιο. Βέβαια, αξιοσημείωτη είναι και η δημιουργία του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών, ενός κύκλου αρκετά διαφορετικού από όσα έχουμε συνηθίσει.

Δείτε επίσης: 

Άγριες Μέλισσες: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο Ελένης – ΛάμπρουΆγριες Μέλισσες: Η μόνη ελευθερία είναι στη φυγή – Τί είδαμε χθες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Φεβρουάριο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα