Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί και αδερφές Σταμίρη πιάνονται στα χέρια

11:08 17/2/2021 - Πηγή: Youfly

Για ακόμη ένα βράδυ οι εξελίξεις προβλέπονται συγκλονιστικές. Οι Σεβαστοί και οι αδερφές Σταμίρη πιάνονται στα χέρια απόψε (17/2), στις Άγριες Μέλισσες, για χάρη του παιδιού. Η Ασημίνα, μετά τα τελευταία νέα για τη σχέση της αδερφής της, ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος παίρνει θέση, με αποτέλεσμα να ξεσπάει πόλεμος στο σπίτι του Δούκα Σεβαστού.

Η Μυρσίνη βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση, με τον Δούκα να βρίσκεται στο πλευρό

της. Ενώ επικρατεί όλος αυτός ο πανικός, η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Όλο το Διαφάνι ντύνεται στα λευκά. Τί θα δούμε στη συνέχεια των Άγριων Μελισσών;

Ο Βόσκαρης δείχνει το αληθινό του πρόσωπο

Όσο το Διαφάνι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον γάμο της χρονιάς, η Σοφούλα και ο Βόσκαρης βρίσκονται απομονωμένοι. Εκεί, ο Βόσκαρης ξεκινάει το ποτό, με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ενώ η Σοφούλα προσπαθεί να τον ηρεμήσει, εκείνος αρνείται τη βοήθειά της και ξεσπάει.

Η Σοφούλα θα δει πως η βιαιότητά του δεν αφορά μεμονωμένα περιστατικά. Ανακαλύπτει σταδιακά πως είναι έτσι σαν άνθρωπος, αδίστακτος και νευρικός. Ο φόβος έχει αρχίσει να κυριεύει την πρωταγωνίστρια, η οποία βυθίζεται στην θλίψη της. Όπως είχε αναφέρει και στο προηγούμενο επεισόδιο “Φοβάμαι πως έτσι θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα Μάνο”.

Σεβαστοί και αδερφές Σταμίρη σε νέο πόλεμο στις Άγριες Μέλισσες

Μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη, η Ασημίνα νιώθει πως τελικά είναι μόνη στην προσπάθειά της να φέρει κοντά την αδερφή της. Η Δρόσω δε θέλει να καταλάβει, φέρεται ανώριμα και εγωιστικά. Τουλάχιστον, έτσι πιστεύει η ίδια, για αυτό και ξεσπάει μόλις την βλέπει. “Είσαι αχόρταγη και αχάριστη” θα της πει, με την Ελένη να βρίσκεται παρούσα για ακόμη μια φορά. Πώς θα ηρεμήσει τις αδερφές της;

Εκτός από τις Σταμίρη, σειρά έχουν και οι Σεβαστοί στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται από τη γυναίκα του, πως ο αδερφός του έχει σχέση με την Δρόσω. “Για αυτή διέλυσες τον γάμο σου ρε;” θα του φωνάξει και ο Κωνσταντής θα του επιτεθεί. Τα τέσσερα αδέρφια θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το γυαλί να σπάσει για ακόμη μία φορά.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Το άδοξο τέλος για Κωνσταντή και ΔρόσωΆγριες Μέλισσες: Ο παλιός κακός Δούκας – Τί είδαμε χθεςΆγριες Μέλισσες: Τι συμβολίζει το όνομα της σειράς;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Σεβαστοί και αδερφές Σταμίρη πιάνονται στα χέρια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα