MasterChef 5: Ο παίκτης που αποχώρησε χθες και η χρυσή κάρτα

07:35 17/2/2021 - Πηγή: Youfly

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοσή του ο Σερόπ Τσαμουσσιάν από την Αρμενία ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5.

Ο παίκτης που έφυγε χθες από το σπίτι του MasterChef 5

Η δοκιμασία για… αποχώρηση από το MasterChef 5, περιελάμβανε αντιγραφή πιάτου σε 75 λεπτά. Πρόκειται για ένα χοιρινό φιλέτο με πολέντα μανιταριών, πουρέ εσαλότ, σπότους μουστάρδας, τουρσί μαζί με σάλτσα καφέ.

Το πιάτο δυσκόλεψε αρκετά τον νεαρό μάγειρα, Σέροπ, ο οποίος κλήθηκε ενώπιον των κριτών

να παραδεχθεί λάθη και παραλείψεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουτσόπουλος ήταν του έδινε τη λευκή ποδιά στα bootcamp του είχε πει ότι αν δεν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύει στην κουζίνα ανήκει και στις πρώτες αποχωρήσεις του διαγωνισμού. Όπως και τελικά συνέβη χθες το βράδυ.

Τελικά ο Σερόπ δεν τα κατάφερε στη μαγειρική μάχη με αντιπάλους την Κωνσταντίνα, τη Χριστίνα και τον Πάνο και ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5. Τα πρώτα πιάτα που άρεσαν στους κριτές ήταν της Κωνσταντίνας και της Χριστίνας.  Η αποχώρηση θα «παιζόταν» ανάμεσα στον Σερόπ και τον Πάνο. Και οι δύο είχαν αρκετά λάθη.

Ο Κοντιζάς σχολιάζοντας τις παρασκευές και των δύο παικτών τόνισε το… παιδικό λάθος του κόκκου καφέ που βρέθηκε στο πιάτο του Σερόπ. «Οριακά, πραγματικά οριακά αυτός που φεύγει με λίγο χειρότερη προσπάθεια σήμερα, είναι ο… είναι νωρίς το ξέρω, αλλά είναι ο Σερόπ!», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποχαιρετώντας τόσο νωρίς το νεαρό μάγειρα στάθηκε στην εντιμότητα και την ειλικρίνεια του Σερόπ.

«Δεν περίμενα να φύγω εγώ σήμερα, αλήθεια. Μου έχει πέσει…. Βουνό. Ήταν κάτι που πραγματικά δεν περιμένω. Ακόμα και στην πλάκα που κάναμε δεν το πίστεψα μια στιγμή», είπε ο Σερόπ αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του. «Νιώθω πολύ στεναχωρημένος που έφυγα τόσο γρήγορα… ωραίο το ταξίδι, δύσκολο, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όλα καλά, ωραία εμπειρία… ήθελα λίγο παραπάνω», είπε στους κριτές.

Ποιος είναι ο Σερόπ Τσαμουσσιάν

Ο Έλληνο -Αρμένης, πρώην παχύσαρκος, που με την επιμονή του να χάσει αρκετά κιλά και να πείσει τους γονείς του να τον βοηθήσουν να αδυνατίσει, βρέθηκε τελικά να ασχολείται με τη μαγειρική και να γίνει το πάθος της ζωής του. Ο Σερόπ έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του. Ειδικά τον  τελευταίο χρόνο, προσπαθώντας από τη μια να κρατήσει το μαγαζί του ανοιχτό, μέσα στην πολύ δύσκολη περίοδο του Covid 19 και από την άλλη να στηρίξει την οικογένειά του, μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του. Δυναμικός αλλά και άκρως συναισθηματικός, παίρνει δύναμη από τα φιλαράκια του και συνεργάτες του από το all day bar, στο οποίο είναι ιδιοκτήτης. Οι… “μπαμπούλες”, όπως τους χαρακτηρίζει, τον στηρίζουν στο εγχείρημά του να έρθει στο MasterChef 5 και να κατακτήσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Ποιος παίκτης κέρδισε την χρυσή κάρτα

Ο Νίκος Σκορδάκης είναι ο νέος κάτοχος της χρυσής κάρτας του Masterchef 5. Εκείνος, ο Παύλος και η Ηρώ είχαν τα καλύτερα πιάτα από το πρώτο τεστ δημιουργικότητας. Ωστόσο ο Πατρινός μάγειρας έκλεψε την παράσταση με τις παρασκευές του. «Είμαι ο πρώτος που καταφέρνει φέτος στο MasterChef 5 να κερδίσει την κάρτα ασυλίας, το λέω κι ανατριχιάζω. Το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε μια χαμένη αγάπη…», είπε ο Νίκος, ο οποίος στο αποψινό επεισόδιο θα δείξει εμπράκτως τη δύναμη αυτής της κάρτας.

Δείτε επίσης:

MasterChef 5: Το μαγειρικό βατερλώ και η πρώτη αποχώρησηMasterChef 5: Πρώτο τεστ δημιουργικότητας και το Mystery Box

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Ο παίκτης που αποχώρησε χθες και η χρυσή κάρτα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα