Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας περνάει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο

19:04 19/4/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα ολόκληρο βράδυ στο κρατητήριο θα περάσει ο Δούκας Σεβαστός, μετά την τελευταία του κίνηση να διαρρήξει το τμήμα, στις Άγριες Μέλισσες. Φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής βρήκε αυτό που έψαχνε, όμως η κατάληξη δεν ήταν καλή. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος, βλέποντας την πόρτα παραβιασμένη και τα έγγραφα ανακατεμένα, απευθύνθηκαν αμέσως στους Σεβαστούς.

Πριν από αυτό όμως, ο Δούκας ξέσπασε την οργή του στο σπίτι, πετώντας έξω από αυτό τον Νικηφόρο. Μέσα σε μια στιγμή, πατέρας και γιος διαλύθηκαν για πάντα. Ο Νικηφόρος έμεινε μόνος κι

απροστάτευτος, ενώ ο Δούκας οδηγήθηκε στο τμήμα, μετά από την μαρτυρία της Ανέτ!

Η αδερφή του, μη μπορώντας να παρακολουθεί άλλο τα απανωτά λάθη του μικρού της αδελφού, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Έτσι, ομολογεί στον Προύσαλη ποιος διέρρηξε το γραφείο του και ο Δούκας περνάει όλο το βράδυ στο κρατητήριο, στις Άγριες Μέλισσες. Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ βαριές, με τον ίδιο να κινδυνεύει με φυλάκιση.

Ο δικηγόρος του απευθύνεται στην Ανέτ, ζητώντας της να αναιρέσει την καταγγελία της. Εκείνη, όμως, είναι κάθετη. Μόνο υπό έναν όρο θα δεχτεί. Μόνο εάν ο Δούκας βάλει τέλος σε αυτόν τον πόλεμο με το ίδιο του το παιδί. Φυσικά, κάτι τέτοιο δε θα συμβεί, παρόλο που εκείνος θα της υποσχεθεί το αντίθετο.

Έτσι, ο Δούκας βγαίνει από το κρατητήριο και ο γολγοθάς για τον Νικηφόρο ξεκινάει, στις Άγριες Μέλισσες. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για τους Σεβαστούς και η ρήξη τεράστια.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα είναι ένας παρεξηγημένος χαρακτήρας;Άγριες Μέλισσες: Ποιοι πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια ή φεύγουνΆγριες μέλισσες: Πόσα επεισόδια μένουν μέχρι το φινάλε της 2ης σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας περνάει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα