8 Λέξεις: Η Ηλιάνα προκαλεί την Μαίρη κλέβοντας το λάπτοπ της

16:04 19/4/2021 - Πηγή: Youfly

Με την τύχη της φαίνεται πως παίζει η Ηλιάνα στις 8 Λέξεις, καθώς κλέβει το σημαντικότερο “κλειδί” που έχει η Μαίρη, το λάπτοπ της. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του. Τα αποτελέσματα του dna βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει για να του πει τα νέα.

Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να

επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Ο Φρίξος και η Έλλη συνεχίζουν να καβγαδίζουν ενόψει του γάμου τους. Από την άλλη, η Αλίκη είναι χαρούμενη με την άφιξη της Ευδοκίας στην Κέρκυρα. Τί θα δούμε απόψε στην αγαπημένη μας σειρά;

Η Ηλιάνα φτάνει στα άκρα

Στα άκρα θα φτάσει η Ηλιάνα, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της, με αποτέλεσμα να κλέβει το λάπτοπ που χρησιμοποιεί η Μαίρη, στις 8 Λέξεις. Γνωρίζει πολύ καλά πως, εάν θέλει να ξεσκεπάσει τις δουλειές του αδερφού της, αυτή θα είναι η μοναδική της ευκαιρία. Η Μαίρη συνεχίζει να κινείται πολύ ύπουλα στον χώρο της εταιρείας, με τα βρώμικα κέρδη να πέφτουν σαν βροχή στα χέρια της.

Πώς θα αντιδράσει η Μαίρη, όταν αντιληφθεί πως η Ηλιάνα έκλεψε στο λάπτοπ της, στις 8 Λέξεις; Δυστυχώς, η πρωταγωνίστρια δε θα καταφέρει να βγάλει άκρη και σε αυτό θα σταθεί η γνωριμία της με τον Παύλο. Ο γοητευτικός νεαρός θα της αποσπάσει την προσοχή, με την πρώτη τους συνάντηση να πραγματοποιείται απόψε.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Η αντίδραση του Αρώνη για την σχέση Ηλιάνας & Παύλου8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος στα πόδια της Μάγδας απεγνωσμένος

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Η Ηλιάνα προκαλεί την Μαίρη κλέβοντας το λάπτοπ της appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα